Medie: Upopulær Zlatan søger visum i USA

Ifølge den svenske avis Aftonbladet har Zlatan Ibrahimovic via den amerikanske ambassade i Paris ansøgt om permanent opholdstilladelse i USA

Zlatan befinder sig ikke optimalt i Frankrig, og noget tyder nu på, at han er på vej til USA. (Foto: AP)
Zlatan befinder sig ikke optimalt i Frankrig, og noget tyder nu på, at han er på vej til USA. (Foto: AP)

Den svenske stjernespiller har gjort sig voldsomt upopulær i Frankrig, og nu tyder noget på, at svenskeren allerede er i gang med at planlægge sin fremtid andet steds.

Flere kilder oplyser til Aftonbladet, at Zlatan den 19. marts besøgte USAs ambassade i Paris, hvor han blandt andet fik særbehandling i forbindelse med ansøgningsprocessen til et permanent opholdsvisum.

- Han var her på ambassaden i Paris den 19. marts, hvor han ansøgte. Hans besøg varede i 35-40 minutter, hvor det normalt kan tage op til halvanden time, udtaler en af kilderne ifølge Aftonbladet.

Se også: Zlatan hælder ny benzin på fransk bål

Efter sigende skulle Zlatan endda have ladet sig fotografere med et par af de ansatte på ambassaden.

- Vi kan ikke kommentere officielt på enkelte privatpersoners ærinder her, udtaler en af de ansatte, som dog bekræfter, at svenskeren har været der.

Zlatan Ibrahimovic har, trods kontrakten med PSG til 2016, tidligere udtalt, at han gerne vil slutte karrieren i en stor klub i USA, og, sammenholdt med besøget på ambassaden, skaber det spekulationer om hans situation i PSG.

- Beretningerne om Zlatans besøg på den amerikanske er meget interessante. Der rører sig en del omkring Ibra. Jeg vil sætte spørgsmålstegn ved, om han overhovedet stadig er i Paris og PSG, når vi når efteråret, siger en fransk kilde til avisen.

Og føler Zlatan sig forfulgt i Frankrig, kan man til dels godt forstå det.

Se også: PSG tager førstepladsen efter sejr i dramatisk topkamp

Selv om Zlatan Ibrahimovic i søndagens opgør mod Marseille var involveret i to af målene i PSG-sejren, var de franske medier ikke specielt venligt stemt, da de vurderede svenskerens indsats i kampen.

- Zlatan var en skygge af sit vanlige selv, skrev L'Equipe, som kun gav ham 4 ud af 10 mulige karakterpoint.

Også det franske Maxifoot gav ham 4 ud af 10 og skrev:

- Trods sin indblanding i PSGs andet og tredje mål var han i lange perioder af kampen ikke med i spillet. Han havde mange boldtab og tabte mange af sine dueller.

- Han kunne havde lavet sit mål nummer 100 for PSG, men missede to store chancer for det i kampens slutning, tilføjede Le Parisien, som gav Zlatan 5 ud af 10.

Se også: PSG-bus også overfaldet - Zlatans vindue smadret

Samtidig oplevede Zlatan, at PSGs spillerbus blev angrebet, og at en golfbold i den forbindelse blev kastet igennem ruden efter ham. Ydermere havde Olympique Marseilles' fans på en tifo skrevet på svensk, at 'Det eneste der er galt med dette land, er dig, Zlatan!', som en respons på svenskerens tidligere kritik af Frankrig.

 

 

 

 

 

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere