Modstander: Jeg har lyst til at smadre arrogante Zlatan

Marseilles forsvarsspiller C har været så træt af Zlatan Ibrahimovic, at han til tider har har en lyst til at slå den svenske stjerne ned

Zlatan Ibrahimovic er både elsket og hadet for sit  fodboldspil - og til tider noget arrogante fremtoning.

Så sent som i sidste runde gjorde svenskeren igen opmærksom på sig selv. Dommeren var blevet så træt af Ibrahimovic' brokkeri i PSG-Rennes-kampen, at han derfor kaldte ham hen til sig for at få en alvors-snak med den 33-årige angriber.

Zlatan havde dog ikke tænkt sig at flytte sig én eneste centimeter, og så måtte dommeren i sidste ende bøje sig vandre de 2-3 meter hen til PSG-stjernen.

Den svenske landsholdsanfører kan også virker arrogant over for sine modstandere - noget som Marseilles forsvarsspiller Rod Fanni kan berette om. Fanni har endda været så irriteret over angriberens væremåde, at han har haft lyst til at slå ham ned flere gange.

- Jeg har haft lyst til at slå Ibrahimovic ned - mere end en gang. Vi har sagt ting til hinanden på engelsk, som jeg ikke vil repetere offentligt...

Rivalers træner sviner Zlatan til før storkamp

- Jeg tror, at han spiller en rolle med denne arrogante opførsel - og han gør det godt. Han burde få en Oscar for det. Han kan være meget irriterende på banen, men det er en rolle. Jeg kender nogle af PSG-spillerne, og de siger, at han ikke er sådan til daglig. Men det er stadig irriterende, siger Fanni til Le Parisien.

Fanni og Ibrahimovic kæmper begge en hård kamp om det franske mesterskab på hver deres respektive hold. Lyon fører Ligue 1 med 49 point, mens Marseille og PSG begge er to point efter. 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT