Monaco-profil i åbenlys tv-flirt med Manchester United

Fabinho fra Monaco flirter lidt med Manchester United i et interview med brasiliansk tv-station

Manchester United er som hver sommer godt i gang med at forsøge at forstærke deres trup, så de igen kan komme op blandt toppen af Premier League igen. Samtidig vender de tilbage til Champions League i den kommende sæson, hvilket vil kræve lidt mere bredde.

En af de spillere, som holdets manager José Mourinho er ude efter, er Monacos back Fabinho. Og han er ikke afvisende overfor et skifte.

Sådan lyder det i et interview med Esporte Interativo, hvor han bliver spurgt ind til et muligt skifte til det engelske storhold.

- Det er en fristende invitation, men jeg vil først tale med min agent og dernæst Monaco også, så jeg kan beslutte mig på det bedstmulige grundlag, siger han, og tilføjer, at Manchester United er en stor klub, så han vil nok tænke over det, hvis de tilbød ham noget.

Fabinho, der også kan spille på den defensive midtbane spillede 37 kampe for Monaco i den netop overståede sæson, hvor det blev til ni scoringer.

Se også: Norsk ekspert til undsætning: De bærer ansvaret for Bendtners problemer

Se også: Bremen bekræfter millionbud på Delaney

Se også: Transferdrama: Fire kæmpeklubber klar med giga-bud på stjerne

Cristiano Ronaldo er trist og vil efter otte succesrige sæsoner væk fra Real Madrid. Årsag: En verserende skattesag. Foto: Daniel Ochoa de Olza / AP Sport og Spil Bag om Ronaldo-balladen: Derfor vil han væk - og her er mulighederne

1 kommentar
Vis kommentarer