Neymar vækker opsigt - hopper i Barcelona-trøjen

Den brasilianske fodboldspiller smed lørdag en video på Instagram, som næppe vil behage arbejdsgiveren

Mens palaveret står på, er Neymar selv hjemme i Brasilien, hvor han disse dage beværter verdens største 5-mod-5-turnering. Video: AP/SNTV

Neymar bliver ved med at skabe overskrifter, selv om han end ikke er vendt tilbage til træningen i Paris Saint-Germain.

Den 27-årige brasilianske fodboldspiller lagde ifølge nyhedsbureauet Reuters lørdag en video af sig selv på Instagram, hvor han var iført en Barcelona-trøje.

Videoen kan ikke længere ses, men den har ikke ligefrem sat en stopper for historien om, at Neymar gerne vil væk fra PSG og muligvis vende tilbage til sin tidligere klub.

Tilbage i 2017 skiftede angriberen fra netop Barcelona til PSG for rekordbeløbet 222 millioner euro. Neymar har underskrevet en femårig kontrakt med de franske mestre.

Se også: Medier enige: Nu sker mega-transferen

Tidligere på ugen udtalte PSG's sportsdirektør, Leonardo, at man var klar til at sælge Neymar.

- Neymar kan forlade PSG, hvis der er et bud, der passer alle. Men til dato ved vi ikke, om der er nogen, der vil købe ham, og til hvilken pris, sagde Leonardo til den franske avis Le Parisien ifølge Reuters.

'Situationen er klar for alle parter'
- Det er tydeligt for alle, at han vil væk, men i fodbold siger man noget én dag og noget andet dagen efter. Det er utroligt, men sådan er det.

- Situationen er klar for alle parter, men én ting står klart: Han har stadig tre år tilbage af sin kontrakt med os, og eftersom vi ikke har modtaget et bud på ham, er der ikke noget at diskutere, tilføjede Leonardo.

Se også: Raser over Neymar: Sådan bliver han straffet

Leonardos udmelding står i kontrast til det, Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu sagde i sidste uge. Ifølge ham vil Neymar væk fra PSG, men franskmændene vil ikke sælge.

Det pr-bureau, der repræsenterer Neymar, siger ifølge Reuters, at Neymar vender tilbage til træningen i Paris mandag.

Neymar har hidtil misset sæsonoptakten i PSG. Den skadede angriber har på det seneste været hjemme i Brasilien. Blandt andet for at følge det brasilianske landshold, som vandt Copa America, der blev spillet i Brasilien.

Barcelona har allerede handlet stort ind til angrebet i dette transfervindue. Således er franske Antoine Griezmann blev hentet i Atlético Madrid til at danne fronttrio med Lionel Messi og Luis Suarez i Barcelona.

Se også: Fodboldlegende scorer 31 år yngre kæreste

Sport på vrangen - 9. jul. 2019 - kl. 17:06 Neymar og Ronaldo mødes i bokseringen

Se også: Superstjerne nægter at forlænge med PSG
 

Festglade Ronaldinho fik indskrevet i sin kontrakt med Flamengo, at han havde lov til at gå ud to aftener om ugen. Foto: Vanderlei Almeida/Ritzau Scanpix Sport og Spil Fodboldens skøreste aftaler: Madlavningskursus, LEGO-huse og vægtbøder

Carlos Kaiser hævder, at han spillede for Ajaccio på Korsika,hvor han ved præsentationen sparkede alle bolde ud til publikum. Så slap han nemlig for at skulle vise, hvad han kunne - eller ikke kunne... Foto fra bogen Sport og Spil Fodboldens største svindler: Han scorede damer i hundredvis - men spillede aldrig et minut

I rigtig beklædning: Cristiano Ronaldo er EA Sports frontfigur i FIFA 19. Her ses han i Juventus-dragten sammen med sine nye holdkammerater. Foto: EA Sports Sport og Spil 'Det bedste FIFA-spil nogensinde': Sådan har du aldrig set det før

27 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere