Nu er han tilbage

Det har været en svær sæson for danske Kasper Dolberg, men nu kan han glæde sig over at være tilbage.

Foto: Eric Gaillard  /Ritzau Scanpix
Foto: Eric Gaillard /Ritzau Scanpix

Onsdag kl. 21 mødes Barcelona og Sevilla i en afgørende semifinale i Copa del Rey - se den eksklusivt i Ekstra Bladet+

Han har været udsat for indbrud, tyveri, coronavirus af to omgange, og senest måtte Kasper Dolberg hasteopereres, da han i februar blev ramt af blindtarmsbetændelse.

Den danske landsholdsspiller har haft en svær sæson plaget af skader og sygdom, og her godt tre måneder før EM-slutrunden står den 23-årige Nice-angriber foran en vigtig tid.

Han skal genfinde formen for sin franske klub, så han får en god afslutnng på sæsonen og får booket billet til sommerens slutrunde.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Her fortæller Kasper Dolberg om corona og indbrud i september 2020. Video: Discovery Networks.

Og efter blindtarmsoperationen og den efterfølgende fodboldpause kan Kasper Dolberg nu glæde sig over igen at være tilbage i aktion.

Den tidligere AFC Ajax- og Silkeborg-angriber er således udtaget til Nices kamp mod Nimes onsdag aften.

Kasper Dolberg har spillet 14 ligakampe i denne sæson og sat tre scoringer i nettet, men to af de mål kom allerede i anden spillerunde i denne sæson, og således har bomberen fra Nice ikke kunne finde form og kontinuitet i sit spil, blandt andet fordi han konstant er blevet afbrudt af skader og sygdom.

Nice ligger før opgøret på 12. pladsen i den franske liga, hvor der resterer 11 kampe i denne sæson. Dolberg ventes onsdag aften at starte på bænken.

Lionel Messi scorede i weekenden en gang mod Sevilla. Onsdag skal han forsøge at gentage kunststykket i pokalturneringen. Foto: Marcelo Del Pozo/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Vanvittige tal! Barcelona sætter deres lid til Messi

PR foto Sport Viaplay-bombe: Her er løsningen til sportsfans

Laudrup blev fyret af Swansea for syv år siden. Foto: Lars Poulsen Premier League Laudrup tog ham på fersk gerning

--------- SPLIT ELEMENT ---------