Nu kommer dommen: Zlatan håber

Zlatan Ibrahimovic risikerer karantæne for sine udtalelser om Frankrig og deres dommere

Vred Zlatan skælder ud (SNTV)

- I 15 år har jeg aldrig oplevet en så dårlig dommer som ham i dag i dette lorte-land. Frankrig fortjener ikke PSG, lød det fra Zlatan tilbage i marts efter nederlaget til Bordeaux.

Det fik hele Frankrig til at rase, og det var både politikere, dommere og tidligere spillere, der var efter svenskeren. Enkelte politikere ville endda have Zlatan smidt ud af landet.

Zlatan Ibrahimovic er nu en del af den franske valgkamp (Foto: AP) Fransk fodbold - 19. mar. 2015 - kl. 22:22 Derfor er Zlatan blevet politisk bombe

Zlatan Ibrahimovic skal ud af landet, mener ekstrem politiker, og svenskeren møder modstand fra flere sider efter søndagens episode (Foto: AP) Fransk fodbold - 16. mar. 2015 - kl. 13:22 Storm i Frankrig: Alle hader Zlatan

Sagen er blevet taget op af disciplinærudvalget i Frankrig, og i dag kommer dommen, men Zlatan tager det helt roligt, selvom han angiveligt risikerer tre kampes karantæne.

- Jeg forventer ikke, at jeg får nogen karantæne, siger Zlatan til Fotbollskanalen.

Og en karantæne vil ramme PSG hårdt. I forvejen har man forsvarsstjernen David Luiz og Thiago Motta ude med skader, og Zlatan er faktisk i storform for tiden. I aftes scorede Zlatan tre nye mål, da St. Etienne blev slået i den franske pokal.

Se også: Zlatan svarer igen: Hader ikke Frankrig

- Han er den bedste udlænding, der nogensinde har spillet i Frankrig, siger St. Etienne-træner Christophe Galtier ifølge L'Equipe.

Zlatans mål i aftes var da også mål nummer seks, syv og otte mod St. Etienne i denne sæson.

- Mit hold har ikke gjort det godt mod Zlatan i år. Heldigvis skal vi ikke spille imod dem en femte gang, siger Galtier.

PSG fører med syv kampe tilbage med blot et enkelt point ned til Lyon på andenpladsen, så en karantæne til Zlatan Ibrahimovic vil ramme hårdt. Omvendt vil det hvile svenskeren lidt i et hårdt kampprogram, hvor der venter otte kampe på 23 dage.

Fransk fodbold - 18. mar. 2015 - kl. 19:19 Tolker på Zlatan-raseri: Han vil væk fra PSG

I forvejen har svenskeren dog karantæne i det første opgør mod Barcelona i Champions League-kvartfinalen. Det skyldes dog ikke udtalelser om Frankrig og dommere, men et rødt kort fra 1/8-finalerne mod Chelsea.

Zlatan runde i aftes 100 mål, og stående på 102 mål er han kun syv mål fra klubrekorden, som portugisiske Pauleta er indehaver af med 109 mål.

Zlatan rundede i aftes 100 mål i PSG-trøjen - Se fem lækre her:

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere