Nu skuffelse for PSG-stjerner: Rødt kort og straffe-fiasko

Den franske pokalfinale endte i en straffesparksafgørelse mellem Rennes og Paris Saint-Germain, og her var det undertippede Rennes, der trak det længste strå

Marco Verratti og en unavngiven holdkammerat ærgrer sig, da nederlaget er en kendsgerning. Foto: Damien MEYER/AFP/Ritzau Scanpix
Marco Verratti og en unavngiven holdkammerat ærgrer sig, da nederlaget er en kendsgerning. Foto: Damien MEYER/AFP/Ritzau Scanpix

Rennes leverede sent lørdag aften overraskelsen, da de efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence slog Paris Saint-Germain i den franske pokalfinale.

Mestrene fra Paris Saint-Germain startede som lyn og torden i opgøret, hvor de fuldstændig satte sig på begivenhederne. Blot 12 minutter var der spillet, da rutinerede Dani Alves fra kanten af felten flot flugtede bolden i nettet.

Dominansen fortsatte, og ikke engang halvvejs igennem de første 45 minutter kom PSG på 2-0 ved Neymar, som var tilbage fra skade. Han udplacerede Rennes-keeperen med et flot lob.

Stille og rolig kom Rennes ind i kampen, og det udmøntede sig i en reducering inden pausen. Højre back Hamari Traore udfordrede flot og slog et indlæg, som Presnel Kimpempe fik dirigeret i eget net.

Efter pausen havde Paris fortsat bolden mest, men de formåede ikke at skabe de helt store chancer. I stedet fik Rennes udlignet ved Edson Mexer, som flot kunne heade Clement Greniers indlæg i nettet bag Areola i målet.

Rennes-spillerne fejrer triumfen. Foto: Charles Platiau/Reuters/Ritzau Scanpix
Rennes-spillerne fejrer triumfen. Foto: Charles Platiau/Reuters/Ritzau Scanpix
 

Det fik PSG til at vågne lidt op, og selvom de pressede på, formåede de franske mestre ikke at få bolden i nettet i den ordinære spilletid. Derfor skulle det hele afgøres i forlænget spilletid, hvor Edinson Cavani blev sendt i spil.

I første halvleg af overtiden fik Kylian Mbappe en kæmpe chance, som den unge franskmand sparkede på stolpen, men den hoppede i spil igen. Selvsamme Mbappé blev udvist kort før den forlængede spilletids afslutning, da han fløj alt for hårdt ind i et tackling med knopperne først.

Da der ikke blev scoret i den forlængede spilletid, skulle kampen afgøres i en straffesparkskonkurrence. Her scorede begge hold på deres første fem forsøg, men da Christopher Nkunku brændte PSG's sjette spark, kunne jublen bryde løs blandt Rennes-spillerne, og de kan kalde sig franske pokalmestre.

Se også: Legende chokerer med penisvideo

Se også: Vildere end sin far: Cristiano Jr. går mål-amok

Se også: Utrolig bedrift: Teenage-sensation overgår Zlatan og Ronaldo

Se også: Fans følte sig røvrendt - sendte klart signal til storklub

1 kommentar
Vis kommentarer