Omstridt stjerne sviner holdkammerater: - Kan ikke sætte to afleveringer sammen

Mario Balotelli er langt fra tilfreds med sine medspillere i franske Nice, som, han mener, er elendige til træning

Den italienske bad boy er igen havnet i problemer, efter han er blevet fanget på video, mens han taler mindre pænt om sine medspillere. Foto: AP/Claude Paris
Den italienske bad boy er igen havnet i problemer, efter han er blevet fanget på video, mens han taler mindre pænt om sine medspillere. Foto: AP/Claude Paris

Da Patrick Vieira i 00'erne var den absolutte leder på et vindende Arsenal-hold, var der nok ikke mange, hverken med- eller modspillere, der turde sige den krigeriske midtbanegeneral imod.

Som træner er det ikke utænkeligt, at den iltre franskmand fortsat er mand, man ikke skal modsige, men sådan forholder det sig ikke, hvis man hedder Mario Balotelli.

Den altid kække, og til tider provokerende italiener, lagde i hvert fald ikke fingre imellem, da han skulle fortælle sin træner i den sydfranske klub Nice, hvad han mente om sine holdkammerater under en træning i denne uge.

Kan ikke aflevere bolden
Den 28-årige angriber, der i efteråret vendte tilbage på det italienske landshold, hvor det blev til en elendig halvleg, har ikke fundet vejen til netmaskerne én eneste gang i denne sæson for Nice, men det mener han ikke, at han selv er skyld i.

I en video fra en træningssession, der har floreret på nettet, kommer Balotelli nemlig med hårde udfald mod holdkammeraterne til træner Vieira.

- De kan ikke engang sætte to afleveringer sammen. Det er svært at spille på denne her måde, lyder det kontant fra den vrede angriber.

Videoklippet er efterfølgende blevet fjernet fra store dele af internettet, men ifølge flere internationale medier som Football Italia stoppede Balotelli ikke med at komme med sit syn på kvaliteten til træning i den franske klub.

- Når vi laver træningsøvelser, seriøst, jeg er tom for ord, siger han beklagende til sin manager.

Patrick Vieira vælger ikke at gå til modangreb mod sin stjerneangriber. I steder forsøger han at motivere den tidligere Inter- og Manchester City-stjerne til at 'være mere involveret'.

Du kan se videoen hos det franske medie 20 minuts her.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nices legendariske manager er ellers ikke en type, man normalt siger imod. Foto: AP/Bill Kostroun
Nices legendariske manager er ellers ikke en type, man normalt siger imod. Foto: AP/Bill Kostroun

På vej væk
Mario Balotelli har et hav af skandaler bag sig, og det lignede i flere år, at det ellers så store talent ville falde hen i glemslen som en spiller, der aldrig fik indløst sit store potentiale.

Men efter det overraskende skifte til Nice har italieneren i de seneste to sæsoner i den grad genfundet målformen med henholdsvis 15 og 18 ligatræffere.

Derfor fik han da også i sommer forlænget sin kontrakt med den franske klub, selvom hans agent, Mino Raiola, ellers åbenhjertet erklærede, at Balotelli var på vej til en storklub.

Det blev dog ikke til noget, og denne sæson har Balotelli igen lignet en færdig mand på grønsværen. Men det holder ikke den selvsikre angriber tilbage. Ifølge Football Italia skulle han have fortalt cheftræner Vieira, at han gerne vil spille for en storklub igen.

Super Mario har ikke scoret endnu i de ti kampe, som han har fået for Nice i denne sæson. Selv med den ufarlige angriber ligger klubben på en respektabel syvendeplads i ligaen.

Se også: Mancini åbner for Balotelli-comeback på landsholdet

Se også: Superagent slagter Guardiola: - Han er en hund

Se også: Problembarn Balotelli klar til skift: 'Jeg har snakket med topklubber'

Se også: Balotelli får advarsel efter racistiske angreb

Se også: Balotelli klar til at spille gratis

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere