Prisen afsløret: Billigere end ventet

Selvom det er et nedslag i prisen, skal man stadigvæk have den store pung frem for at købe Neymar

Sejr, sejr, sejr. Sådan er det oftest i den franske liga for Paris. Foto: Franck Fife / Ritzau Scanpix
Sejr, sejr, sejr. Sådan er det oftest i den franske liga for Paris. Foto: Franck Fife / Ritzau Scanpix

Længe har det lydt på vandrørene, at verdens ubestridt dyreste fodboldspiller, Neymar Jr., har været utilfreds i den franske hovedstadsklub, Paris Saint Germain.

Og nu har det spanske medie Mundo Deportivo angiveligt fået fingrene i en tidligere hemmeligholdt klausul, der forklarer, hvor 'billigt' Neymar kan smutte videre.

Fransk fodbold - 4. maj. 2019 - kl. 12:38 Neymar i problemer efter slag mod tilskuer

1,3 milliarder kroner er prisen, og det lyder nok ikke billigt, men det er langt under de 1,6 milliarder kroner, som klubben hentede ham for i 2017 fra FC Barcelona.

Særligt de spanske Champions League-vindere fra Real Madrid nævnes som en af de største bejlere, men også hans tidligere arbejdsgiver kan få ham tilbage til Spanien.

Selvom Neymar gang på gang har imponeret med sit spil i Frankrig, er der stadigvæk noget, der mangler for klubben allerstørste stjerne: store titler.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Neymar ville ud af Messis skygge. Foto: Ritzau Scanpix / Jun Kyung-Hoon
Neymar ville ud af Messis skygge. Foto: Ritzau Scanpix / Jun Kyung-Hoon

Se også: Rigmænd klar med vild beslutning

Nok har han forladt Messis skygge, men det har ikke lykkedes ham at føre PSG hele vejen til Champions League-finalen, hvilket ellers hele tiden har været målet. Både for ham og ejeren med olie-milliarderne.

- Jeg skiftede, fordi jeg ville have en ny udfordring. Barcelona er en klub, der altid har fascineret mig, og jeg elsker den stadigvæk.

- Men på et tidspunkt ville jeg prøve nyt, og det var derfor jeg besluttede mig for at skifte, har Neymar tidligere sagt om baggrunden for Paris-handlen.

Gennem sin tid i Paris har Neymar scoret 49 mål i 56 kampe på tværs af alle turneringer.

Sport og Spil Tvunget til salg: Sådan kommer Eriksen til Madrid

Festglade Ronaldinho fik indskrevet i sin kontrakt med Flamengo, at han havde lov til at gå ud to aftener om ugen. Foto: Vanderlei Almeida/Ritzau Scanpix Sport og Spil Fodboldens skøreste aftaler: Madlavningskursus, LEGO-huse og vægtbøder

I FIFA 19 afslutter man på en ny måde. Hvordan og hvornår får du afvide i denne artikel. Foto: EA Sports, VG montage. Sport og Spil Stor guide: Sådan knuser du dine venner i FIFA 19

47 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere