Provo-Zlatan efter hattrick: De vækker løven i mig

Tre mål, en lækker hæl og nye provokationer, da Zlatan Ibrahimovic gav Frankrig svar på tiltale

Zlatan Ibrahimovic viste klassen mod Lorient. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic viste klassen mod Lorient. (Foto: AP)

Man keder sig aldrig med Zlatan Ibrahimovic.

Men for en uge siden blev det lige spændende nok for fodbold-Frankrig, da den svenske superstjerne gav frit løb for frustrationerne efter PSG's 2-3 nederlag til Bordeaux.

- I 15 år har jeg aldrig oplevet en så dårlig dommer som ham i dag i dette lorteland. Frankrig fortjener ikke PSG, tordnede svenskeren på et dårligt og usammenhængende engelsk.

Så kom alverdens kritikere med den franske sportsminister i spidsen på banen. Men fredag aften svarede angriberen igen på den bedst tænkelige facon.

Se også: Zlatan-hattrick sender PSG til tops

I hjemmekampen mod Lorient stod Ibrahimovic nemlig for samtlige værternes mål i 3-1 sejren over Lorient.

To gange nettede han på straffespark, inden han slog sejren fast med en simpel afslutning.

Det blev også til en lækker hæl-detalje - og ikke mindst en lille provokerende hilsen til kritikkerne, da han fejrede en af sine scoringer ved at udføre en 'snakke'-gestus med den ene hånd.

Her er kampen, der fik Zlatan til at skælde ud på 'lortelandet':

Efter kampen var svenskeren dog i fremragende humør ifølge Aftonbladet. Og han mente ligefrem, at omgivelsernes rasen havde ansporet ham til den fine præstation.

Se også: Barcelona glæder sig over Paris-karantæner

- De vækker løven i mig. Jeg gør mit arbejde og jeg er glad for at spille, lød det fra Zlatan Ibrahimovic, som bestemt ikke lader sig slå ud af en omgang polemik.

- Det er noget, jeg er vant til. Det er ikke så mærkeligt. Det siger alt om situationen, at det hele er blevet så overdrevet. Det, der er blevet sagt, og det, der er blevet gjort, konstaterede svenskeren, som ikke gad at gøre det store nummer ud af sin lille hilsen med hånden til kritikkerne.

- En gestus siger mere end en masse ord, lød det tørt fra den store svenske, der sidder udenfor i det første opgør, når Paris Saint Germain møder FC Barcelona i CL-kvartfinalerne.

  Sidste års Champions League-finale mellem Madrid-klubberne Real og Atlético bliver gentaget allerede i kvartfinalerne. (Foto: Manu Fernandez/AP) Champions League - 20. mar. 2015 - kl. 12:32 Sådan gik CL-lodtrækningen: Drømmebrag i kvartfinalerne

16 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere