PSG-stjerne bag tremmer - hånede politiet

Serge Aurier fortsætter med at gamble med karrieren

Serge Aurier, der her duellerer med Sergio Aguero i Champions League, er igen havne i fedtefadet. (Foto: AP)
Serge Aurier, der her duellerer med Sergio Aguero i Champions League, er igen havne i fedtefadet. (Foto: AP)

Han er stjerne for sit landshold, og tjener op mod 750.00 om ugen som højreback i Paris Saint Germain.

Men Serge Aurier har tilsyneladende en anelse svært ved at forstå, at han lever en privilegeret tilværelse, der er de færreste forundt. Ikke mindst i hjemlandet Elfenbenskysten, hvor mindstelønnen for tre år siden blev hævet til 670 kroner om måneden.

I hvert fald gambler han med karrieren og livsstilen som millionær i en grad, så man kan tvivle på, om han overhovedet har fattet, hvor godt han har det.

Tidligere på året røg han i straffeboksen i PSG efter, at det var stukket helt af med injurierende udtalelser om holdkammeraterne og træner Laurent Blanc i en interview-session med fans på det sociale medie Periscope.

- Han sutter det hele - også bollerne, lød svaret, da en fan spurgte, om Blanc dyrkede oralsex med Zlatan Ibrahimovic, inden han fortsatte med nedsættende udtalelser om Laurent Blanc.

- Han er en kæmpe svans, lød det blandt andet.

Den forestilling affødte skideballe fra Blanc, mens holdkammeraterne rasede.

Efterfølgende blev forsvarstalentet smidt af holdet, men siden fik Aurier slidt sig tilbage i varmen.

Men nu er den gal igen.

Champions League PSG-skandalen: Chokeret Zlatan havde ild i øjnene

Ifølge Europe 1 blev den ivorianske landsholdsback mandag morgen omkring klokken seks anholdt på selve Champs-Élysées i det centrale Paris, da han forlod en natklub sammen med et større selskab.

Det franske medie skriver, at flere i gruppen kom op og toppes med politiet, hvorefter der opstod håndgemæng, inden fodboldstjernen blev anholdt.

Europe 1 beskriver hændelserne som 'fornærmelser, 'mild vold' og 'trods mod politiet', så der venter formentlig et retsligt efterspil.

Spørgsmålet er også, om PSG-ledelsen kan bevare tålmodigheden med den stærke, men udisciplinerede højreback, eller om han endelig er gået for langt over stregen.

Klubben ønsker ikke at kommentere sagen på nuværende tidspunkt.

Serge Aurier er noteret for 31 landskampe for Elfenbenskysten og fik sit store gennembrud under VM i Brasilien i 2014.

Som følge af sine skandale-udtalelser kommer Serge Aurier  ikke til at tage del i Paris Saint-Germains Champions League-kamp mod Chelsea. (Foto: AP) Fransk fodbold Svinede Zlatan og co: PSG-stjerne falder på knæ efter blowjob-bommert

Serge Aurier er kommet i store problemer i PSG. (Foto: AP) Fransk fodbold Kæmpe PSG-skandale: 'Træneren sutter den af på Zlatan'

4 kommentarer
Vis kommentarer