PSG-stjerne taler ud om Manchester-helvede: Skulle bare væk

Alt i alt var tiden i Manchester United en ulykkelig en af slagsen for Ángel Di María, der til sidst bare ville væk hurtigst muligt

Ángel Di María har det bedre i PSG, end han havde i Manchester United. (Foto: AP)
Ángel Di María har det bedre i PSG, end han havde i Manchester United. (Foto: AP)

Prisen var stor, og forventningerne ligeså, da Ángel Di María kom til Manchester United forrige sommer. Argentineren havde netop været en bærende kraft for sit lands VM-sølvvindere og banens bedste i forårets Champions League-finale.

Den nuværende Paris Saint-Germain-spiller blev dog kun i Manchester i én sæson, og man kunne måske have forudset fra start, at det ikke ville gå godt. Han havde således slet ikke lyst til at komme i første omgang.

- Det var hele tiden min intention at blive (i Real Madrid, red.). Ikke at skifte. Jeg ved ikke meget om, hvad der skete bag lukkede døre; den slags håndterer agenterne, siger Di María i et interview med den spanske avis Marca om sit forhold til Real Madrid.

Se også: Braithwaite sparker Toulouse videre efter pokaldrama

Opholdet i United blev hurtigt forpurret. Argentineren gled ind og ud af holdet, syntes at have svært ved at tilpasse sig, og så gjorde det ikke tingene bedre, at hans hjem blev udsat for et røveri. Alt i alt kørte han surt i livet i Nordvestengland og ville bare væk i en fart.

- Jeg begyndte godt, men så fik jeg problemer med folk i klubben. Jeg begyndte at blive sendt på bænken, og så blev mit hus røvet. Alt sammen fik mig bare til at ville væk derfra så hurtigt som muligt.

Se også: Her er Zlatans kommende klub

13 kommentarer
Vis kommentarer