PSG stoppet i sidste øjeblik: Se målet her

Bernardo Silva scorede i det 93. minut, da Monaco med 1-1 ude mod PSG generobrede førstepladsen i Ligue 1

Den uruguayanske angriber Edinson Cavani lignede den store helt for Paris Saint-Germain søndag aften i topbraget mod Monaco i Ligue 1, men i det tredje minuts overtid udlignede gæsterne til slutresultatet 1-1.

Her sendte portugiseren Bernardo Silva bolden i mål med et flot langskud efter selv at have stået for forarbejdet. Målet skabte vild jubel hos Monacos spillere.

Kampen lignede ellers længe en nulløsning, før Monaco klodset begik straffespark ti minutter før tid.

Det blev Edinson Cavani sat til at forvalte, og han viste, hvorfor han er topscorer i Frankrigs bedste fodboldrække. Sikkert sendte han målmanden til venstre og bolden til højre.

Cavani har overtaget rollen som frontangriber i PSG efter Zlatan Ibrahimovic, og det har han gjort med stor succes. Søndagens mål var ligamål nummer 21 i denne sæson, men det rakte altså ikke til en sejr.

Med det ene point generobrer Monaco førstepladsen, som Nice overtog tidligere søndag ved at slå Guingamp med 3-1. Mario Balotelli var blandt målscorerne i den kamp.

PSG har på tredjepladsen tre point op til Monaco og Nice.

Martin Braithwaite og Toulouse var også i aktion søndag. Danskeren fik fuld spilletid i 0-3-nederlaget på hjemmebane til St. Etienne.

Der har været stor udskiftning i SønderjyskE-truppen i dette transfervindue. Nu er endnu et nyt ansigt på vej i truppen. (Foto: Ernst van Norde) SønderjyskE Afsløring: Superliga-klub henter ungt talent

Intl. fodbold Juventus udbygger føringen efter Roma-nedsmeltning