PSG tabte point uden Neymar

Neymar var ude med en fodskade, da PSG lørdag kun fik 0-0 mod Montpellier i den franske liga

Verdens dyreste fodboldben sidder på brasilianske Neymar, men han sad udenfor med en skade i foden, da hans franske klub PSG lørdag mødte Montpellier i Ligue 1. Det kunne aflæses på resultavlen efter kampen, som sagde 0-0 ved slutfløjt.

Det var dog en kamp, hvor holdets andre superstjerner som Kylian Mbappe, Edinson Cavani og Marco Verratti var med, men Montpellier fra det sydfranske lykkedes alligevel med at holde milliardklubben fra scoringer.

Undervejs i ugens løb har der været masser af spekulationer, hvad det kunne have af betydning for klubbens harmoni, at netop skadede Neymar og klubbens spidsangriber Cavani i den seneste Ligue 1-kamp var dybt uenige om, hvem der skulle sparke straffespark.

Det var i første omgang noget, som PSG-træner Unai Emery ikke ville gå ind i, men han sagde efterfølgende i den seneste uge, at han ville aftale med spillerne før hver eneste kamp, hvem der skulle tage de forskellige dødbolde.

Med pointtabet lukker PSG nu Monaco ind i mesterskabskampen igen, og de vandt fredag 4-0 over Lille, som betyder, at de franske mestre nu kun er et enkelt point efter PSG efter syv runder.

I næste runde skal PSG møde Bordeaux på hjemmebane, mens Monaco skal op mod netop Montpellier, og så må vi se, hvorvidt de kan gøre det bedre end Paris-klubben.

Neymar ude af PSG-trup efter ballade-uge

11 mål i syv kampe: Falcao i forrygende målhumør

Stjernekrig i PSG: Nu kræver Neymar rivalen solgt

Efter én måned er Neymar utilfreds: Vil være førstevalg