Raser mod Zlatan: PSG bør fyre ham

Den tidligere landsholdsmålmand Jean-Paul Bertrand-Demanes tager de tunge ord i brug mod Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic havner ofte i fokus både på og uden for banen. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic havner ofte i fokus både på og uden for banen. (Foto: AP)

Zlatan Ibrahimovic har det med at dele vandene. Han er elsket og hadet overalt i verden, og iagttagere af svenskeren bliver henholdsvis fortryllet og forbandet over hans gøren og laden.

En af de personer, der ikke falder bagover over PSG-stjernens ageren, er den pensionerede målmand Jean-Paul Bertrand-Demanes, der i perioden 1973-1978 opnåede 11 kampe på det franske landshold.

Han har tværtimod taget plads i den modsatte grøft og skyder med skarpt mod angriberen, der senest er løbet med overskrifterne grundet en karantæne, han pådrog sig for at sige skældsord mod en dommer.

- Jeg kan ikke lide ham (Zlatan Ibrahimovic, red.). Fok får ham til at tro, at han er smart, men han er dum. Han er stærk blandt de svage. Vi har ikke set ham være stærk over for Suarez eller Messi, men han laver hattrick mod Nancy, siger Bertrand-Demanes til L'Equipe.

Se også: TV: Av, av, Simon Kjær: Rundbarberet i Paris
Det er især det egoistiske udtryk, Zlatan Ibrahimovic ikke gør meget for at skjule, der irriterer 62-årige Bertrand-Demanes. Den tidligere Nantes-målmand mener sågar, at Paris Saint-Germain ville være bedre tjent uden den svenske stjerne på holdet.

- Hvis Paris Saint-Germain ønsker udvikling, bør de fyre ham. Han er klubbens problem. Det går ikke, hvis man beder ham om at spille til andre i angrebet, for han er dum som en dør, siger Bertrand-Demanes.

- Akkurat som Thauvin (Florian, Marseille-spiller, red.) har han brug for en ordentlig lussing. Inderst inde er de kyllinger og tror, at alle andre mennesker er dumme, siger Bertrand-Demanes.

Se også: Ibrahimovic får nedsat karantæne efter protest

Zlatan Ibrahimovic må grundet sin karantæne sidde over i de to næste opgør, inden han igen er klar til at tørne ud for den franske storklub. Sammen med holdkammeraterne befinder han sig i en tæt top-duel med Lyon i kampen om det franske mesterskab.

De to hold ligger side om side med 68 point, men mestrene nyder godt af at have en kamp i baghånden. Lyon mangler at spille fire runder, mens PSG har fem chancer tilbage for at erobre point.

25 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere