Revser mega-stjernes skandaløse opførsel: - Han spytter på klubben

Neymar var ikke en del af mesterskabsfesten i Paris Saint-Germain, da klubben knuste Monaco med 7-1 i Ligue 1. Nu bliver brasilianeren kraftigt kritiseret for sin manglende deltagelse af tidligere fransk landsholdsspiller

Neymar får hårde ord med på vejen. Foto: AP
Neymar får hårde ord med på vejen. Foto: AP

Neymar er en super-stjerne, og han gør, hvad der passer ham.

Den brasilianske angriber befinder sig i øjeblikket i Brasilien for at pleje sin fodskade, og det gjorde han også i weekenden, da hans klub Paris Saint-Germain kørte Monaco ud af brættet og vandt det franske mesterskab.

Nu bliver brasilianeren kritiseret voldsomt af den tidligere franske landsholdsspiller Christophe Dugarry, som mener, at Neymars manglende deltagelse i mesterskabsfesten er et tegn på disrespekt.

- Hvordan kunne Neymar ikke være sammen med sine holdkammerater, når mesterskabet stod på spil? De har givet ham en rolle som leder, og han kommer ikke engang til at dele sejren med sine medspillere. Hvordan kan det være, at PSG accepterer dette?

- Hvordan kan han se sine holdkammerater i øjnene, når han opfører sig på den måde? Han spytter på klubben, og jeg synes, at det er skandaløst. Hvis han var i Barcelona, ville han være vendt tilbage til deres kamp uden problemer. Hvis jeg var i PSG, ville jeg være meget vred, siger Dugarry ifølge Marca.

Artiklen fortsætter under billedet.

Neymar ved et arrangement i Sao Paulo blot to dage før PSGs kamp mod Monaco. Foto: AP
Neymar ved et arrangement i Sao Paulo blot to dage før PSGs kamp mod Monaco. Foto: AP
 

Holdet vinder altid kampene
Han tilføjer også, at han ikke kan lide spillere, der er meget egocentrerede. Han kritiserer også PSG's indstilling til tingene.

- Jeg kan ikke klare spillere, der kun tænker på sig selv, fordi det er kollektivet, der vinder fodboldkampe. Det er aldrig de individuelle spillere, der afgør kampene, og stadig er der folk, der tror, at PSG kan vinde Champions League med den attitude, siger Dugarry.

Det forventes, at den brasilianske angriber først kan spille kampe igen om en måned.

Se også: PSG snupper titlen i mesterlig ydmygelse

Se også: Neymar med dårligt nyt: Har brug for yderligere en måneds pause

Peter Foldgast mistede sin bror i 2010. Foto: Lars Krabbe/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superliga-stjerne: Min bror forsvandt og blev fundet død

29 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen