Skandaløst: Her slår han modstander i skridtet

Stortalent risikerer lang karantæne efter at have slået modstander det værste sted...

Mario Lemina må have tømmermænd søndag.

Han risikerer en karantæne og sandsynligvis en bøde af de større, efter han lørdag valgte en fuldstændig utilbørlig optræden i den franske ligakamp mellem Olympique Marseille og Rennes.

Efter en nærkamp med svenske Ola Toivonen sendte Lemina en knytnæve op i skridtet på sin modstander, der omgående krøb sammen i smerter på græsset.

Dommer Amaury Delerue så optrinnet og valgte omgående at smide den 21-årige midtbanespiller fra Gabon ud.

Ryan Giggs og manager Louis van Gaal. Førstnævnte har selv prøvet en offentliggjort sex-sag, mens van Gaal i eftermiddag skal styre holdet i en svær udekamp mod West Ham. (Foto: AP) Premier League Avis: United-spillere i sexskandale

Det franske fodboldforbund, LFP, plejer at slå hårdt ned på handlinger som Leminas. I efteråret fik Brandão seks måneders karantæne for at nikke Thiago Motta en skalle i spillertunnellen efter en kamp mellem Bastia og Paris Saint-Germain.

Zlatan Ibrahimovic har en del at revanchere i søndagens kamp. Han har blot scoret to ligamål siden 1. december. På topscorerlisten halser 12 scoringer efter Alexandre Lacazette fra netop Lyon på førstepladsen over mest scorende spillere denne sæson i fransk fodbold. (Foto: AP) Fransk fodbold Rivalers træner sviner Zlatan til før storkamp

Uanset hvad skæmmer det stortalentets cv. Han blev i januar rygtet til Liverpool efter at have imponeret i sin anden sæson i Ligue 1.

Kampen endte i øvrigt uden vinder, 1-1. Toivonen scorede Rennes' mål i 1. halvleg, inden debutanten Lucas Ariel Ocampos udlignede efter en time.

Det ene point er ikke videre gode nyheder for de tidligere Champions League-vindere fra Marseille, der kæmper for at holde trit med Olympique Lyon i toppen af rækken. Lyon har et point mere og en kamp i hånden søndag mod Paris Saint-Germain, der ligger nummer tre - to point efter Lyon.

Se Leminas overfald på Toivonen herunder - og over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer