Annonce:
Annonce:

Skandaløst: Her slår han modstander i skridtet

Stortalent risikerer lang karantæne efter at have slået modstander det værste sted...

Annonce:
Følg Fodbold

Mario Lemina må have tømmermænd søndag.

Han risikerer en karantæne og sandsynligvis en bøde af de større, efter han lørdag valgte en fuldstændig utilbørlig optræden i den franske ligakamp mellem Olympique Marseille og Rennes.

Efter en nærkamp med svenske Ola Toivonen sendte Lemina en knytnæve op i skridtet på sin modstander, der omgående krøb sammen i smerter på græsset.

Dommer Amaury Delerue så optrinnet og valgte omgående at smide den 21-årige midtbanespiller fra Gabon ud.

Avis: United-spillere i sexskandale

Det franske fodboldforbund, LFP, plejer at slå hårdt ned på handlinger som Leminas. I efteråret fik Brandão seks måneders karantæne for at nikke Thiago Motta en skalle i spillertunnellen efter en kamp mellem Bastia og Paris Saint-Germain.

Rivalers træner sviner Zlatan til før storkamp

Annonce:

Uanset hvad skæmmer det stortalentets cv. Han blev i januar rygtet til Liverpool efter at have imponeret i sin anden sæson i Ligue 1.

Kampen endte i øvrigt uden vinder, 1-1. Toivonen scorede Rennes' mål i 1. halvleg, inden debutanten Lucas Ariel Ocampos udlignede efter en time.

Det ene point er ikke videre gode nyheder for de tidligere Champions League-vindere fra Marseille, der kæmper for at holde trit med Olympique Lyon i toppen af rækken. Lyon har et point mere og en kamp i hånden søndag mod Paris Saint-Germain, der ligger nummer tre - to point efter Lyon.

Se Leminas overfald på Toivonen herunder - og over artiklen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: