Skør episode: Fodboldspiller tvunget til parkour

Nices talentfulde venstreback Jordan Amavi gav i lørdagens kamp imod Lyon prøver på sit parkour-talent, da han blev tvunget ud af banen - og det klarede han ret godt

Lyon skulle lørdag eftermiddag forsøge at fravriste PSG førstepladsen i Ligue 1, da de fik besøg af midterholdet fra Nice.

Hjemmeholdet har været godt kørende i denne sæson, og det var da også ventet, at de ville snuppe alle point mod rækkens nummer 12.

Men sådan skulle det ikke gå.

Nice vandt opgøret med 2-1 på et fantastisk saksesparksmål af Eduardo og en scoring kort før tid af Valentin Eysseric, mens Lyons Maxime Golanons sørgede for spænding midt i anden halvleg. 

Udøver den noget overraskende sejr - og det flotte mål af Eduardo - var der også en anden situation, der skabte overskrifter på Lyons hjemmebane.

Nices venstreback Jordan Amavi blev skubbet hårdt af Lyons profil Fekir tæt på sidelinjen. Amavi gled derefter ud af banen i højt fart - og gav derefter prøver på sit parkour-talent, efter han i sidste ende endte ude på tilskuerpladserne.

Amavi havde da også et smil på læben efter den skøre episode, men når man ser videoen igennem, kunne det være endt meget galt for den talentfulde venstreback.

Hvis Amavi ikke havde tænkt hurtigt i situationen, kunne han sagtens have faldet ned i den to-tre meter dybe løbegang, der adskiller banen med tilskuerne. 

Heldigt for Amavi, der efterfølgende havde mere end svært ved at finde vejen tilbage på banen.

Se den bizarre episode øverst i artiklen.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere