Slår Zlatans målrekord

Mauro Icardi har allerede slået den første af Zlatan Ibrahimovic' målrekorder i Paris

Mauro Icardi har scoret sine første 10 mål i PSG endnu hurtigere end Zlatans rekord. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/Ritzau Scanpix
Mauro Icardi har scoret sine første 10 mål i PSG endnu hurtigere end Zlatans rekord. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Med fire mesterskaber og 113 mål i 122 kampe står Zlatan Ibrahimovic som symbolet på Paris Saint-Germains begyndende storhedstid.

Siden sommeren 2016 har den svenske stjerneangriber været fortid i den franske hovedstad, men nu er en af hans rekorder blevet slået af afløseren Mauro Icardi.

Argentineren scorede fredag aften 1-0-målet i 2-0-sejren mod Lille, der sendte PSG 11 point foran nummer to i toppen, og det var allerede hans tiende mål for klubben, siden han kom til i starten af september

Hans 10 mål er faldet på blot 654 minutter, og dermed støder han Zlatan fra tronen som den hurtigste i klubbens historie.

Svenskeren brugte 818 minutter på at score sine 10 første mål for PSG, da han kom til i 2012.

Det var ellers ikke givet, at Icardis skifte til PSG skulle blive en succes. I Inter væltede han sig i skandaler og blev til sidst smidt ud af truppen på trods af sin status som topscorer og anfører.

Og hans agent og kone Wanda Nara talte heller ikke varmt om skiftet til PSG.

- Børnene går i skole i Italien, så vi vil leve mellem Milano og Paris.

- Af de tre muligheder, vi havde, der var PSG det værste for mig, for jeg skal frem og tilbage og bo med børnene i Milano.

- Men det var det bedste for ham. Der var mange store italienske klubber, der ville have ham, og det ville have været nemmere, sagde hun ved præsentationen i september.

Foreløbig er Icardi kun lejet i PSG, men fortsætter han med at sætte målrekorder, så kan en permanent kontrakt måske komme på tale for angriberen.

Ballademageren fra helvede: Han brændte alle sine broer

Mourinho-effekten: Zlatan kan ende i chokskifte

Nu siger han farvel: I ville have Zlatan, I fik Zlatan

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+