Stor PSG-nedtur

Paris Saint-Germain tæskede tirsdag Barcelona med 4-1, men løb søndag ind i et nederlag på 0-2 trods stor dominans i kampen mod Monaco

Kylian Mbapé strålede mod Barcelona med et hattrick, men kunne ikke score mod sin tidligere klub, Monaco. Foto: Franck Fife/Ritzau Scanpix
Kylian Mbapé strålede mod Barcelona med et hattrick, men kunne ikke score mod sin tidligere klub, Monaco. Foto: Franck Fife/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Paris Saint-Germain var i midtugen flyvende, da de slog Barcelona med 4-1 på udebane i den første ottendedelsfinale mellem de to mandskaber i Champions League.

Derfor skulle man tro, at de var kommet virkelig i gang med Pochettino som ny cheftræner.

Søndag aften kom den franske hovedstadsklub dog helt ned på jorden igen, da de blev slået med 0-2 af rivalerne fra Monaco. Det skete endda hjemme på Parc de Princes, som sender dem tilbage i mesterskabskampen.

I de foregående sæsoner har PSG kunne se det som en smal sag at vinde det franske mesterskab, men i denne sæson er det helt anderledes for den olie-rige klub, som nu er på tredjepladsen med fire point op til Lille på førstepladsen.

Nederlaget blev grundlagt efter blot fem minutters spil, da den 20-årige midtbanespiller Sofiane Diop sendte monegaskerne foran med 1-0, og selvom Paris-mandskabet sad på det meste i opgøret, så lykkedes det ikke for dem at komme igen.

Det var da også bemærkelsesværdigt, at man efter pausen oplevede en gentagelse, da der igen kun skulle gå omkring en håndfuld minutter, inden Monaco igen havde scoret. Denne gang med Guillermo Maripan i hovedrollen.

For Monaco betyder sejren, at de er på fjerdepladsen med seks point op til førerholdet.

Nådesløs kritik: 'Han sov i alle aktioner'

Store ord fra chefen: - En af ligaens bedste

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind