Annonce:
Annonce:

Storklub rasende efter kaos i nat

PSG er angiveligt rasende, efter at Chelsea ikke formåede at få sendt papirarbejdet ind tids nok til at gennemføre en transfer af Hakim Ziyech

Hakim Ziyech er fanget i Chelsea frem til sommer. PAUL ELLIS/Ritzau Scanpix
Hakim Ziyech er fanget i Chelsea frem til sommer. PAUL ELLIS/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Chelsea har vist hele januar, at de har godt styr på at købe spillere. Men det lader til, at det ikke går helt lige så godt, når London-klubben skal sælge spillere.

Kantspiller Hakim Ziyech var på transfervinduets sidste dag på vej fra Chelsea til Paris Saint-Germain, og adskillige engelske og franske medier meldte endda om en 'done deal'.

Nu ser det ud til, at den handel er meget tæt på at kollapse.

Flere medier, heriblandt The Athletic og CBS Sports-journalisten Ben Jacobs, meddeler, at der opstod problemer med papirarbejdet forud for tirsdagens transferdeadline. Nærmere bestemt fik Chelsea ikke sendt de nødvendige papirer tids nok, lyder det.

Dermed befinder Ziyech sig i Paris - ja, i nat befandt han sig endda angiveligt i PSG’s kontorer - men uden at kunne skrive under for den franske hovedstadsklubben.

Ifølge Ben Jacobs er PSG rasende over udviklingen, mens en unavngiven PSG-kilde fortæller til The Athletic, at det er et 'førsteklasses-cirkus'.

PSG har appelleret til det franske fodboldforbund om at få lov til at signe Hakim Ziyech alligevel, men der er angiveligt små chancer for, at det lykkes. Det tyder altså på, at den marokkanske offensivspiller skal tilbage til Chelsea og spille i foråret.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til Ekstra Bladets nye Superliga-podcast om alt det, der foregår udenfor kridtstregerne. Du kan høre den herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: