Storklub raser over stjerne-rygter: Skizofrent!

Paris Saint-Germain går i krig med fransk avis, som de beskriver som 'skizofrene'

Ifølge L'Equipe er Cavani et problem i den franske storklub. Foto: AP / Michael Euler
Ifølge L'Equipe er Cavani et problem i den franske storklub. Foto: AP / Michael Euler

Den franske mesterklub Paris Saint-Germain er rasende, efter mediet L’Equipe skrev en artikel om, at klubben ville sælge en af holdets største stjerner for at undgå Financial Fair Play-sanktioner.

Avisen publicerede således en artikel med ordlyden; 'PSG er klar til at miste Kylian Mbappe og Neymar Jr. for undgå sanktioner'.

Men det afviser Paris Saint-Germain pure i en pressemeddelelse, hvor de samtidig skyder med skarpt efter den franske avis, hvis handlinger de betragter som ’skizofrene’.

Artiklen fortsætter under billedet ...

De dyre drenge. Foto: AP / Thibault Camus
De dyre drenge. Foto: AP / Thibault Camus

Fodboldagenten Mikkel Beck har forhandlet med nogle af de største klubber i verden. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Her er Mikkel Beck i dag: Fra landsholdsdarling til superagent

- PSG undrer sig igen over, hvad L’Equipes formål er. Der er så mange eksempler på denne form for nyheder, hvis mål er at lave en dårlig atmosfære i klubben. Onsdag, hvor der var kamp med Strasbourg, havde de en forside, hvor de lod som om, at der var et ’Cavani-problem', skriver klubben blandt andet og fortsætter:

- De utroligt mange forsider, der involverer PSG i dagbladet, beviser, hvor berømt klubben er. Mod den misinformation som L'Equipe bedriver vil PSG, den mest succesfulde og berømte klub i Frankring, kun tale med gode og legitime medier'.

Neymar blev hentet til den franske hovedstad fra Barcelona for den nette sum af 1,6 miliarder kroner, mens vidunderdrengen Kylian Mbappe blev købt fra Monaco for omkring en milliard.

Der er penge at hente på VM ved at spille live. Foto: Victor Caivano/AP Sport og Spil Eksperten guider dig: Sådan vinder du store gevinster fra sofaen

Vendsyssel er i Superligaen for første gang i klubbens historie. Foto: Liselotte Sabroe Sport og Spil Danmarks nye fodboldby: Her har kvinderne bukserne på

Spillernes bedre halvdel var også mødt stærkt op, da herrerne i 2012 vandt i EM-finalen. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Håndbold-'enkerne': Kvinderne bag de danske EM-stjerner

9 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere