Superstjerne nægter at forlænge med PSG

Kylian Mbappes tid i PSG er på vej mod enden. Spørgsmålet er nu bare, hvor længe den franske klub vil holde på ham

Kylian Mbappe nævnes ofte som en kommende Real Madrid-spiller, men i øjblikket holder den spanske hovedstadsklub pungen i lommen. Foto: Karim JAAFAR/AFP/Ritzau Scanpix
Kylian Mbappe nævnes ofte som en kommende Real Madrid-spiller, men i øjblikket holder den spanske hovedstadsklub pungen i lommen. Foto: Karim JAAFAR/AFP/Ritzau Scanpix

I den seneste tid har der været rygter om, at både Neymar og Kylian Mbappe kunne være på vej væk fra Paris Saint Germain, og nu forlyder det, at sidstnævnte har planer om at droppe at forlænge kontrakten, når tiden kommer til den slags.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Årsagen til den manglende lyst til at blive i Paris-klubben handler efter sigende om, at han ikke føler, at han får nok ansvar på holdet som følge af, at Neymar er holdets helt store stjerne. Dog er der stadig tre år tilbage af kontrakten.

Men mens månederne går, peger avisen på, at PSG gradvist kommer til at være i en sværere og sværere situation, hvor de i sidste ende kan komme til at miste ham helt gratis. Dermed vil de før eller siden arbejde på at sælge ham.

Sådan et salg kommer sandsynligvis til at ske næste sommer for en høj pris eller året efter for en lavere pris. Senest har PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi udtalt, at Mbappe ikke er til salg, men nu er det spilleren selv, der sidder med magten.

En mulig klub for Kylian Mbappe har i længere tid været Real Madrid, men i øjeblikket kan den spanske storklub ikke betale den pris, som franskmændene vil have.

Real Madrids sommerindkøb

 

Eden Hazard - 746 mio. kr. (Chelsea)

Zinedine Zidane har længe været en stor beundrer af den 28-årige belgiske troldmand. Han havde kun et år tilbage af sin kontrakt med Chelsea og er blevet hentet til en fornuftig pris. Bør blive et stort hit i Real Madrid.

Foto: Sergio Pérez/Ritzau Scanpix

 

Luka Jovic - 447 mio. kr. (Frankfurt)

Den 21-årige serber skal være den nye bomber på Bernabéu. Han har de seneste sæsoner slået sit navn fast i Bundesligaen for Frankfurt og vist sig som en utrolig træfsikker angriber. Har også en fortid i Benfica.

Foto: Susana Vera/Ritzau Scanpix

 

Ferland Mendy- 358 mio. kr. (Lyon)

Den 24-årige franske venstre back ses som den naturlige arvtager for brasilianske Marcelo. Han er hentet i Lyon, der har tjent rigtig gode penge på forsvareren, som de for nogle år siden fandt i Le Havre.

Foto: Oscar del Pozo

 

Éder Militão - 373 mio. kr. (FC Porto)

Den 21-årige brasilianske midterforsvarer skifter efter blot en enkelt sæson i FC Porto til Real Madrid. Han imponerede i sidste sæson i den portugisiske storklub og fik også debut på det brasilianske landshold.

Foto: Rafael Marchante/Ritzau Scanpix

 

Rodrygo - 336 mio. kr. (Santos)

Real Madrid håber at have fundet en ny Neymar i skikkelse af Rodrygo, som er hentet i brasilianske Santos. Den 18-årige venstrekantspiller blev i 2018 valgt som årets åbenbaring i den brasilianske liga.

Foto: Oscar del Pozo/Ritzau Scanpix

Ajax' forsvarsgeneral Matthijs de Ligt har været jagtet af FC Barcelona, Paris Saint-Germain og Juventus i dette transfervindue. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Verdensmester til angreb: - Han giver mig lyst til at kaste op

Der er noget om snakken. Neymar vil retur til Spanien. Foto: UESLEI MARCELINO/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Barcelonas presbold: Neymar vil tilbage til os

23 kommentarer
Vis kommentarer