Svarer på kritik

Den danske landsholdsangriber kommenterer den kritik, han over de seneste måneder har modtaget fra sin cheftræner og sin anfører i OGC Nice

Dolberg har fået den samme kritik i syv år, siger han. Foto: Lars Poulsen
Dolberg har fået den samme kritik i syv år, siger han. Foto: Lars Poulsen
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg har fået kritik fra flere kanter i sin klub OGC NIce over de seneste måneder.

Først var det cheftræner Christophe Galtier, der kritiserede den 24-årige danskers attitude og krævede mere engagement og aggressivitet. Siden var det så anfører Dante, som ligeledes forlangte et anderledes kropssprog fra Kasper Dolberg.

- Kasper har alle mulighederne for at blive en stor angriber. Han burde ikke være i Nice med al sit talent, men i hans kropssprog skal han gøre mere - for ham selv, for os og for at knække modstanderne, lød det fra Dante i starten af april.

Angriberen har tidligere erklæret sig overrasket over kritikken, men på et pressemøde fredag erkendte danskeren også, at han skal finde den rette balance i tingene.

- Jeg har selvfølgelig respekt for træneren, og når han taler til mig, så lytter jeg til ham. Det (kritikken, red.) er noget, jeg har hørt i de seneste syv år om mit kropssprog. Jeg skal finde balancen mellem at vide, hvordan jeg skal være mig selv, og at lytte til, hvad træneren forventer af mig, fortæller Kasper Dolberg ifølge Nice-Matin.

Samtidig erkender landsholdsspilleren, at han ikke er helt tilfreds med sin sæson, der har budt på seks ligamål.

- Jeg startede sæsonen ret godt, så skete der mange ting. Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med min statistik. Mål er meget vigtige for en angriber, siger han.

Blandt de ting, der er sket for Kasper Dolberg i denne sæson, er, at han blev diagnosticeret med diabetes tilbage i november.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ejer i dansk klub er afsløret af lydfil - hør den her (+)

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+