Svensk Zlatan-kritik: Han er ude af balance

Zlatan Ibrahimovic bliver nu også kritiseret af svenske eksperter

Her går Zlatan amok. (Video: SNTV)

- I 15 år har jeg aldrig oplevet en så dårlig dommer som ham i dag i dette lorte land. Frankrig fortjener ikke PSG, lød det fra Zlatan efter nederlaget til Bordeaux i weekenden.

Dette citat har gjort den svenske stjerne voldsomt upopulær i Frankrig, hvor politikere, dommere og tidligere spillere mandag svinede Zlatan til, og de mest ekstreme ville have ham ud af landet.

Også i Zlatans hjemland, hvor man ellers ikke er blege for at tale angriberens sag, bliver Zlatan nu kritiseret.

- Zlatan er ikke rigtigt i harmoni for tiden. Det kan man også se på fodboldbanen, siger den tidligere topspiller Ralf Edström til Expressen.

Zlatan Ibrahimovic skal ud af landet, mener ekstrem politiker, og svenskeren møder modstand fra flere sider efter søndagens episode (Foto: AP) Fransk fodbold - 16. mar. 2015 - kl. 13:22 Storm i Frankrig: Alle hader Zlatan

- Det kan have med skaderne at gøre, for han har været meget ude i denne sæson, siger Edström.

- Men i øjeblikket er han ikke i balance, og så behøvr han ikke smide salt i såret med sådanne ting, der fører til karantæner, siger Edström.

- De er to tunge ting at blive fejlagtigt udvist og siden få stryg i en vigtig kamp. Men man er nødt til ikke at reagere så kraftigt. Han ved selv, at hver eneste lille ting, han gør, det bliver noteret. Han burde kunne tage det mere roligt og råbt vreden ud i omklædningsrummet, siger Edström.

Edström får opbakning fra den svenske Viasat-ekspert Bosse Peterson, der mener, at den franske fodboldhistorie fortjener mere respekt, end hvad Zlatan viser.

Fransk fodbold - 16. mar. 2015 - kl. 09:42 'Lorte Frankrig'! Zlatan gik amok - nu undskylder han

- Jeg føler, at det er ligesom med Mourinho. At han siger ting, der gør ham større end historien. Både som spiller og træner skal man huske, at man blot er en lille del af en lang historie, siger Petersson.

- Det her føles lidt som om, at Zlatan med sin voksfigur og andet har fået en kæmpe status i landet, men meget af det falmer jo nu. Varemærket bliver skadet. De folk, der ikke kan lide Zlatan og PSG, de får vand på deres mølle, siger Petersson.

Også den tidligere topspiller Pontur Farnerud kommenterer på Zlatan.

- Det er helt ude af proportioner, så det er helt sygt. Zlatan har jo ret, både når det gælder situationen, og at de franske dommere ikke holder niveau. Men han laver nok en fejl, når han siger, som han gør, siger Farnerud til Fotbollskanalen.

Snakken går nu på, at Zlatan kan få op til tre kampes karantæne for sit citat. Det franske fodboldforbund træffer en beslutning torsdag, men bekræfter, at dommeren har indberettet Zlatan. Samme dag

Her siger Zlatan undskyld:

Se PSG-nederlaget, der fik Zlatan til at gå amok:

42 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere