Annonce:
Annonce:

Svinede Zlatan og co: PSG-stjerne falder på knæ efter blowjob-bommert

Serge Aurier begræder nu sine tåbelige bemærkninger om PSG-træner Laurent Blanc og Zlatan Ibrahimovic

Som følge af sine skandale-udtalelser kommer Serge Aurier  ikke til at tage del i Paris Saint-Germains Champions League-kamp mod Chelsea. (Foto: AP)
Som følge af sine skandale-udtalelser kommer Serge Aurier ikke til at tage del i Paris Saint-Germains Champions League-kamp mod Chelsea. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

For at sige det mildt er spændingen til at overse i toppen af den franske liga.

Paris Saint-Germain har endnu ikke tabt i denne sæson, og mestrene er hele 24 point foran nærmeste forfølger.

Men når modstanderne ikke kan følge trop, må man jo selv skabe stå for dramatikken. Og det gjorde PSG-spilleren Serge Aurier så i massivt omfang, da den 23-årige back i weekenden kom med skandaløse udmeldinger om både holdkammerater og egen træner.

I en såkaldt Q/A-session (spørgsmål og svar) på det sociale medie Periscope fortalte en yderst bramfri Aurier blandt andet, at Laurent Blanc 'er en kæmpe svans', og at PSG-træneren havde oralsex med Zlatan Ibrahimovic.

Det førte siden til øjeblikkelig suspendering, og nu har hovedpersonen så selv set det nødvendigt at komme med en udtalelse i forbindelse med sit groteske fejltrin.

Annonce:

- Jeg har lavet en kæmpe fejltagelse. Jeg vil gerne sige undskyld til min træner, mine holdkammerater, klubben og fansene. Jeg accepterer den form for straf, jeg får, og jeg er klar til at tage alle konsekvenser, siger Aurier til beIN Sports.

Indtil videre lægger det fast, at landsholdsspilleren fra Elfenbenskysten som minimum misser tirsdagens 1/8-finale i Champions League, hvor Paris Saint-Germain tager imod Chelsea i første akt af det, der ventes at blive en særdeles tæt duel om videre avancement.

Allerede i weekenden var han dog forbigået i forbindelse med lørdagens ligakamp mod Lille, hvor hollandske Gregory van der Wiel havde sat sig på på pladsen i højre forsvarsside. Sådan ventes det også at blive tirsdag aften.

Ufatteligt! Denne afbrænder må vinde en pris

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: