Tidligere Milan-træner: Zlatan er bedre end Messi, hvis...

Arrigo Sacchi er ikke i tvivl om, at hvis fodbold var en sport, hvor man spillede en mod en, så ville Zlatan være den bedste i verden, men sådan er det som bekendt ikke

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Der er nok ikke nogen, der betvivler, at den svenske landsholdsspiller Zlatan Ibrahimovic tilhører gruppen af verdens bedste fodboldspillere. Det gør den tidligere italienske mestertræner og sportschef Arrigo Sacchi heller ikke. Faktisk mener han, at Zlatan Ibrahimovic er bedre end Messi.

Inden man ekser helt over den påstand, så slår Sacchi fast, at Zlatan kun ville være det, hvis man målte det på én særlig måde. Det siger den tidligere Milan og Atletico-træner, der også har været sportschef i Real Madrid i et radioprogram på Radio 2.

- Hvis fodbold var en individuel sportsgren, så ville Zlatan være bedre end Messi, siger Arrigo Sacchi.

- Han er en stor fodboldspiller, men han mangler nogle af de ting, som gør, at man får de synergier, der er vigtige på banen, og hvor man hjælper sine holdkammerater. Man bliver nødt til at se det sådan, at i fodbold skal man se holdet som en motor, hvor det individuelle selvfølgelig er vigtigt, men ikke altafgørende, siger Sacchi.

Det er noget, som Sacchi har brugt for at forklare, hvor vigtigt det er, at man ser fodbold som noget, hvor man skal stå sammen som hold, hvilket han har brugt i sin tid som træner og sportschef i klubber, som var fyldt med individualister.

8 kommentarer
Vis kommentarer