Tidligere United-stjerne i problemer: Fængsel og 70 millioner i bøde

Radamel Falcao har fusket med skatten, og derfor er han blevet idømt 16 måneders fængsel og en bøde på godt 70 millioner danske kroner

Radamel Falcao var ingen succes i Manchester United. Foto: AP
Radamel Falcao var ingen succes i Manchester United. Foto: AP

Forventningerne var store til colombianske Radamel Falcao, da Manchester United i 2014 betalte en formue for at leje stjerne-angriberen i Monaco.

Den notoriske blev dog aldrig en stor succes, men efter et kort ophold i Chelsea er han nu tilbage i Monaco med stor succes og 18 scoringer i den netop afsluttede sæson.

Andre problemer trænger sig imidlertid på for Falcao.

Han er således blevet idømt 16 måneders fængsel og en bøde på små 70 millioner danske kroner for skattefusk, mens han spillede i Atletico Madrid i den spanske hovedstad.

Det skriver Marca.

Den 32-årige angriber slipper dog for at afsone de mange måneders fængsel, da spansk lov foreskriver, at man kun skal afsone i fængsel, hvis dommen er på minimum to år.

Falcao skulle angiveligt have snydt med blandt andet lønindberetning og fusket med image-rettigheder.

Adskillige stjernespillere fra den spanske La Liga er de seneste år blevet beskyldt for lignende fusk. I 2016 blev Lionel Messi eksempelvis idømt 21 måneders fængsel for skatteunddragelse - en straf, der siden blev ændret til en bødestraf.

Falcao og Messi er begge dømt for at fifle med skatten. Foto: AP
Falcao og Messi er begge dømt for at fifle med skatten. Foto: AP
 

LIVE

Der bliver gået til den, når de danske spillere kæmper for sin VM plads. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix. VM 2018 Skiftede klub igen og igen: VM-joker er faldet til ro

Fotocollage: Ritzau Foto Sport og Spil Han var verdens bedste dommer: Var lænket til en kørestol

42 kommentarer
Vis kommentarer