Tolker på Zlatan-raseri: Han vil væk fra PSG

Zlatan Ibrahimovic' voldsomme raseriudbrud tolkes som et ønske om at komme væk - Liverpool spøger i kulissen

Zlatan skælder ud (SNTV)

- I 15 år har jeg aldrig oplevet en så dårlig dommer som ham i dag i dette lorte land. Frankrig fortjener ikke PSG, lød det fra Zlatan efter nederlaget til Bordeaux i weekenden.

Zlatan Ibrahimovic skal ud af landet, mener ekstrem politiker, og svenskeren møder modstand fra flere sider efter søndagens episode (Foto: AP) Fransk fodbold - 16. mar. 2015 - kl. 13:22 Storm i Frankrig: Alle hader Zlatan

Dette citat har gjort den svenske stjerne voldsomt upopulær i Frankrig, hvor politikere, dommere og tidligere spillere har svinet Zlatan til, og de mest ekstreme ville have ham ud af landet.

Også i Sverige har Zlatan fået kritik for citaterne, og der tales om, at han er ude af balance.

Zlatan Ibrahimovic bliver nu også kritiseret i Sverige (Foto: AP) Fransk fodbold - 17. mar. 2015 - kl. 17:25 Svensk Zlatan-kritik: Han er ude af balance

Nu spekuleres der endda i, om Zlatan er på vej væk.

- Det bliver et varmt forår og en glohed transfersommer omkring Zlatan. I går lød det fra mine Paris-kontakter samt de mere konspiratoriske i Italien, at udbruddet i Bordeaux blot er et tegn på, at Zlatan vil væk fra PSG, Frankrig og Ligue 1, skriver Aftonbladets Zlatan-ekspert Jennifer Wegerup.

Zlatan Ibrahimovic er ikke helt glad for tiden (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic er ikke helt glad for tiden (Foto: AP)
 

Zlatan-eksperten ser ikke udbruddet som helt tilfældigt.

- Han er fuldt ud bevidst om, at der vrimler med kameraer og mikrofoner på et stadion. Jeg tror ikke, at han planlagde udbruddet, slet ikke. Han har et voldsomt temperament, men det er længe siden, at Zlatan var en ung fyr, der tabte kontrollen, skriver den svenske Zlatan-ekspert.

  Fransk fodbold - 16. mar. 2015 - kl. 09:42 'Lorte Frankrig'! Zlatan gik amok - nu undskylder han

Andre Bergdølmo, der har fortid i FC København, spillede sammen med Zlatan i Ajax, og han mener, at den svenske Zlatan-ekspert overfortolker.

- Han svinede ikke PSG, men landet, dommerne og andre hold. Det var mere end kærlighedserklæring til Paris, som landet ikke fortjente at have i ligaen. Jeg tolker det ikke som et exit, siger Bergdølmo til VG.

- Og hvem skulle betale have penge til ham? Det er kun kæmpe store klubber som Chelsea, United eller City, der har mulighed for at købe ham, siger Bergdølmo.

Se Zlatan få tre røde kort:

Hos bookmaker-firmaet Ladbrokes har man allerede odds på Zlatans næste klub, og her er Liverpool favoritter til at hente Zlatan til sommer. Otte gange pengene giver det, hvis Zlatan spiller i Liverpool efter sommerferien.

- Hans position i PSG er usikker, og der er folk, der kræver, at han forlader Frankrig. Liverpool vil byde ham velkommen med åbne arme, siger  en talsperson fra Ladbrokes ifølge Metro.

Hos Liverpool Echo tror man dog ikke på, at Zlatan kommer til byen.

- Lige meget, hvor begavet han er, så er det ikke sandsynligt, at et køb af den 33-årige angriber passer til klubbens sædvanlige købspolitik om at hente yngre spillere, som kan sælges dyrt, skriver avisen.

33-årig Zlatan Ibrahimovic kom til PSG i 2012 fra Milan. Tidligere har han spillet i Barcelona, Inter, Juventus, Ajax og Malmö, men aldrig i en engelsk klub.

I den umiddelbare fremtid skal Zlatan og PSG forsøge at hente nok et fransk mesterskab. Der har været snak om, at Zlatan skal have tre kampes karantæne for sit udbrud, men foreløbig forlyder det, at svenskeren først 9. april indkaldes til disciplinærudvalget, og først derefter risikerer han karantæne.

Se PSG-nederlaget, der fik Zlatan til at gå amok:

Se Zlatan lege Laudrup:

16 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere