Transfer-amok: Pønser på verdensrekord efter møder

Storklubbens nye sportschef har allerede holdt to møder med kometens far

I første omgang var Paris Saint-Germain ikke interesseret i at gå i konkurrence med Arsenal og Real Madrid om at byde på Monacos 18-årige stjerneskud, Kylian Mbappe.

Men nu har piben i den grad fået en anden lyd, erfarer Goal, som mener at vide, at PSG er klar til at slå rekorden for dyreste spillerhandel med et bud på 135 millioner euro – lidt over en milliard kroner - og altså en pæn sjat mere, end Manchester United sidste år betalte for Paul Pogba.

Årsagen skulle hedde Antero Henrique, klubbens nyudnævnte sportsdirektør. Han har ifølge sitet holdt to møder med Mbappes far siden sin tiltræden tidligere i juni.

Kometen, der i sidste sæson scorede 26 gange for de franske mestre i 44 kampe, er selv fra Paris og efter sigende meget knyttet til byen, men Monaco er bedre polstret til at holde på ham nu, hvor man har solgt Bernardo Silva til Manchester City, skriver Goal.

Mbappe har ydermere to år tilbage af sin kontrakt med klubben i fyrstedømmet. Klubben forventes dog at give ham en klækkelig lønforhøjelse allerede nu.

Med mindre man altså vælger at sælge til det rekordbud, som de færreste vel kan takke nej til.

Astronomisk budkrig bryder ud: 18-årig kan blive verdens dyreste

Magiske Monaco vinder første mesterskab i 17 år

Ronaldos kovending: Nu vil han blive i Real Madrid

Eriksen blandt verdens 30 dyreste

Dansker færdig i Bundesliga-klub: Henter stjerne til hans plads

1 kommentar
Vis kommentarer