Annonce:
Annonce:

Transfer på plads: I dag præsenterer PSG verdensstjerne

Det vælter ind med klubskifter hos de store spillere i disse dage, og klokken 16.00 bliver endnu en handel officiel

Annonce:
Følg Fodbold

Man må formode, at Dani Alves mente det alvorligt, da han for nylig sagde ja og lovede den spanske model Joana Sanz evig troskab ved et ’hemmeligt’ bryllup på Ibiza.

Men spørger man Pep Guardiola, hvad han lige nu mener om mener om den brasilianske back, fyger eder og forbandelser formentlig ud af kæften på den catalanske manger i Manchester City. Og troskab er næppe en af de personlige egenskaber, Guardiola først vil udpege

Guardiola troede, handlen med den løsladte Juventus-stjerne var en ’done deal’, og at de to skulle forenes i Premier League efter fire succesfulde år sammen i FC Barcelona tidligere. Men intet er afgjort, før pennen har danset på kontrakten – og det sidste voluminøse kontrakttilbud er landet foran en 34-årig superback.

Alves og makrellen i vandet

Annonce:

Mens de gjorde klar til medicinsk check i Manchester, lagde Dani Alves kursen mod Paris, og ifølge velanskrevne L’Equipe bliver brasilianeren præsenteret i dag.

- Dani Alves har bestået lægetjekket, og han er enig med klubben om en to-årig kontrakt. Klubben har planlagt at præsentere deres nye højre back på et pressemøde klokken 16.00, lyder det.

Dermed kan han ganske belejligt nå med, når den franske trup flyver mod Miami og en USA-turné, der varer fra 15. til 26. juli med tre testkampe involveret.

flest assist alves

Dani Alves’ ankomst til byernes by betyder, at Serge Aurier ryger på røv og albuer ud af klubben – men i Manchester står Pep Guardiola til gengæld med en trup fuldstændig blottet for højre backs.

Annonce:

Og han er mildest talt ikke tilfreds, melder The Independent, der kan fortælle, at manageren er efterladt stum og rasende. Efter et møde med Dani Alves i sidste uge var Pep Guardiola fuldstændig overbevist om, at der kun resterede formaliteter for at kunne sende brasilianeren ud i himmelblå bluse i den kommende sæson.

joana

Manchester City har skilt sig af med såvel Pablo Zabaleta (West Ham) og Bacary Sagna, og Dani Alves var øremærket til at indtage den back, han spillede så fornemt for Juventus i sin ene sæson i klubben.

Nu står Pep med hatten i hånden og masser af løse pund – det hjælper bare ikke så meget, når PSG’s sportsdirektør Antero Henrique kan sende en bulldozer ned i tanken med oliemilliarderne fra Qatar.

Efter at have spillet i Barcelona fra 2008 til 2016 spillede nu 34-årige Dani Alves sidste år i Juventus, men her sagde han tidligere på sommeren farvel efter en sæson, hvor han med adskillige assists førte klubben helt til Champions League-finalen.

60560604.jpg 

Annonce:

- Jeg vil gerne takke alle Juventus-fans for det år, jeg har haft. Mine holdkammerater, for at have budt mig velkommen som de gennemført rofessionelle, de er. Og klubben, som vinder og spiller finaler, lød det fra Dani Alves i slutningen af juni.

Siden har det været en kamp mellem Manchester City og Paris SG for at sikre sig spilleren, og nu er det altså på plads.

Med Dani Alves i PSG ventes Manchester City nu at gå efter Tottenhams Kyle Walker.

Dani Alves var med i alle fire PSG-mål i CL-semifinalen - se dem her

Juventus-stjerne på vej til Premier League - nu siger han farvel

Sov på betongulv og arbejdede i marken: Nu spiller han Champions League-finale

Rygtemøllen svirrer: Her er transfervinduets 21 varmeste superstjerner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: