TV: 20 mål i 21 kampe - er det Liverpools nye bomber?

Han er en af de hotteste navne i Europea pt. Alexandre Lacazette har scoret mål på samlebånd for Lyon i Ligue 1 denne sæson, og Liverpool meldes meget interesseret i den franske angriber

Franske Lyon er endelig oppe og finde i toppen af Ligue 1 igen efter flere sæsoner med ustabile resultater.

De syvdobbelte franske mestre fører i øjeblikket den franske liga foran Marseille og PSG - og en af holdets helt store stjerner denne sæson har været Alexandre Lacazette, der har garnet 20 gange i 21 opgør.

Det har selvfølgelig fået flere udenlandske klubber til at interessere sig endnu mere for den franske angriber - og Premier League-klubben Liverpool melder sig nu i kampen om at sikre sig den eftertragtede Lyon-spillers underskrift.

Lucas Silva er ifølge sin klub solgt til Real Madrid, og han ventes præsenteret mandag. Dermed ligner han den næste store handel i denne vinters transfervindue (Foto: AP) Superligaen 10 dage tilbage: Her er det store transferoverblik

Ifølge Telegraph vil Liverpool-manager, Brendan Rodgers, snart byde på Ligue 1-topscoreren, men han kan få konkurrence fra PSG, som også har fulgt den træfsikre angriber i en periode.

Lacazette selv indrømmer, at et skifte til England ville være tiltrækkende.

- Vi må se, hvad der sker. Men jeg vil gerne til udlandet. Jeg har altid drømt om at spille for Barcelona, men for mig er det ligegyldigt, om det bliver Spanien eller England. Begge ligaer er fantastiske, sagde Lacazette ifølge Express.

Selvom de større klubber er begyndt at sværme rundt omkring den 23-årige angriber, så afviser Lyons direktør, at et mulig salg er under opsejling - og han mener desuden, at Lacazette er bedre end Gareth Bale.

Fransk fodbold TV: Ham her er ved at løbe fra Zlatan

- Han er en intelligent dreng, der ved at træneren og klubben giver ham lov til at udvikle sig. Det ville være dumt af ham at skifte før EM-slutrunden i 2016, siger Jean-Michel Auluas ifølge ESPN.

- Han er en fremragende spiller. Hvad er navnet på ham waliseren i Real Madrid? Jeg synes, Alexandre er meget bedre. Men Alexandre har ikke et prisskilt, så det er unødvendigt at tænke på en transfer.

Den 23-angriber har en kontrakt med Lyon indtil sommeren 2018.

Du kan se alle hans 20 mål fra denne Ligue 1-sæson her:

0 kommentarer
Vis kommentarer