Annonce:
Annonce:

TV: Derfor tatoverer Zlatan 84 navne på sin krop

I forbindelse med sin scoring i weekenden afslørede Zlatan Ibrahimovic 84 nye tatoveringer på sin overkrop - de skal sætte fokus på børnefattigdommen i verden

84 navne fordelt på Zlatans overkrop. (Foto: Bestimage)
84 navne fordelt på Zlatans overkrop. (Foto: Bestimage)
Annonce:
Følg Fodbold

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic postede i torsdags et billede af sin nye tatovering på sin Instagram-profil. 'Abdullah' stod der skrevet med store bogstaver over Ibrahimovics krop efterfulgt af svenskerens egen tekst til billedet:

- Et navn der betyder rigtig meget for mig.

Mange har siden hen undret sig over, hvad tatoveringen og beskeden betød - og nu forklarer PSG-profilen sig.

Det er nemlig ikke den eneste tatovering, Ibrahimovic har fået lavet de seneste dage. Nej, ikke færre end 83 andre navne-tatoveringer har Zlatan fået foreviget på sin krop.

De mange tatoveringer viste han i lørdagens Ligue 1-kamp mod Caen, efter han havde scoret et flot kung fu-mål i 2-2-opgøret.

Annonce:

Og der er en særlig grund til, at den 33-årige angriber har valgt at få tatoveret 84 forskellige navne på sin krop. Zlatan har nemlig i samarbejde med World Food Programme valgt at sætte fokus på børnefattigdommen ved at få tatoveret navne af ukendte børn på sin krop.

- Mit navn er Zlatan Ibrahimovic. Hvor end jeg går, genkender folk mig. Råber mit navn. Støtter mig. Men der findes også navne, som ingen kender. Carmen. Rahma. Antoine. Lida. Cheeuy. Mariko.

84 navne har Zlatan fået tatoveret på sin krop. (Foto: Bestimages)
84 navne har Zlatan fået tatoveret på sin krop. (Foto: Bestimages)

- Hvis jeg kunne, ville jeg skrive alle navne på min krop. Men der findes 805 millioner mennesker, der lider af hungersnød i verden i dag. Alt for mange af dem er børn. De bliver dræbt af krig, naturkatastrofer og fattigdom.

- Jeg har mange fans rundt omkring på hele kloden. Fra i dag af vil jeg gerne have, at den støtte går til dem, der virkelig har brug for det. Så hver gang du hører mit navn, vil du tænke på deres. Hver gang du ser mig, vil du se dem.

- 805 millioner mennesker lider af hungersnød i dag. Sørg for, at verden får besked om det, udtaler Zlatan Ibrahimovic i reklamefilmen for World Food Programme.

Svenskeren har postet et bid af sin reklame-video på sin Instagram-profil.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: