TV: Endelig: Braithwaites første scoring i 21 kampe!

Martin Braithwaite sikrede Toulouse et point i gårsdagens opgør mod Bastia, da han efter 21 målløse hjemmekampen endelig fik hul på bylden foran hjemmepublikummet

Stade Municipal de Toulouse lagde græs i aftes til Ligue 1-opgøret mellem Toulouse og SC Bastia i en kamp om at komme væk fra bunden.

Begge hold lå blot et point over stregen før kampens start og derfor var det vigtige points der var på spil for begge hold. Det så dog hele tiden ud som om, at det var Toulouse, der ville det mest. Hjemmeholdet badede i chancer i forhold til gæsterne, som blot havde et enkelt skud på mål.

Fransk fodbold TV: Forrygende dansker igen redningsmand i Frankrig

Første halvleg forløb målløs, men kun tre minutter indeni anden halvleg måtte Toulouse-keeperen Ali Ahamada noteres for et selvmål.

Derefter gik der lidt tid før Alain Casanova, træner for Toulouse, reagerede. Ud gik Oscar Trejo og ind kom danske Martin Braithwaite. Blot otte minutter skulle han bruge før han skød de lillaklædte tilbage i kampen og sørgede for 1-1.

Den danske landsholdsspiller havde inden målet været målløs i 21 hjemmekampe - dét der svarer til 1601 minutters spil!

Martin Braithwaite er tilbage som matchvinder for Toulouse i fransk fodbold. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Fransk fodbold Braithwaite triumfator i fransk Esbjerg-møde

Før scoringen i aftes havde Braithwaithe sidst garnet foran hjemmepublikummet tilbage i september måned i 2013.

Mere blev det dog ikke til. Kampen sluttede i remis, og dermed kom holdene blot et point yderligere væk fra stregen - og altså ingen af dem kom væk fra hinanden.

Andetsted tabte Lille på udebane til Lorient, hvor der var en mere trist nyhed. Nemlig nyheden om at Simon Kjær måtte udskiftes efter 33 minutter på grund af en skade. Det er endnu uvist, hvor alvorlig skaden er.

0 kommentarer
Vis kommentarer