TV: Her scorer Wass igen en ufattelig frisparksperle!

Daniel Wass er ved at udvikle sig til noget af en frisparksspecialist. For anden gang på fire dage diskede han op med en fantastisk frisparksscoring i Ligue 1

Daniel Wass skaber store overskrifter i Frankrig for tiden. (Foto: Polfoto)
Daniel Wass skaber store overskrifter i Frankrig for tiden. (Foto: Polfoto)

Cristiano Ronaldo. Andrea Pirlo. Juninho. Og så danske Daniel Wass.

De tre førstnævnte verdensstjerner har i årevis leveret fremragende frisparks-kasser - og nu byder den tidligere Brøndby-spiller sig også for alvor til i den kategori.

I weekendens kamp mod Guingamp hamrede Wass sit fabelagtige frispark ind bag en sagesløs Jonas Lössl i målet, og i aftes var højrekanten på pletten igen med en næsten identisk frisparksscoring, da han hjalp sit hold til en 2-1 sejr ude over Bastia.

Daniel Wass har nu scoret hele syv mål i Ligue 1 for Evian og ligger nummer tre på topscorerlisten i Frankrig. Evian frister derimod en placering som nummer 13 i den lidt tungere ende af tabellen.

Fransk fodbold Wass: Det her er min drømmeliga

Daniel Wass har sendt tre frispark i nettet i denne sæson. (Foto: AP) Fransk fodbold Evian-træner: Daniel Wass smutter til sommer

Se den seneste drømmekasse her, og weekendens mål længere nede

Se hans vanvittige mål fra weekenden her

Daniel Wass skaber store overskrifter i Frankrig for tiden. (Foto: Polfoto) Fransk fodbold TV: Her scorer Wass igen en ufattelig frisparksperle!

(Foto: AP) Fransk fodbold TV: Konge-kasser på stribe: Derfor er Wass brandvarm

0 kommentarer
Vis kommentarer