TV: Hov, Zlatan - selv superstjerner kan kikse

Den svenske superstjerne var kampens helt store PSG-profil mod Kian Hansen og resten af Nantes i lørdagens 2-1-sejr. Men det var ikke alt, der lykkedes for angriberen

Selv stjerner som Zlatan kan kikser for groft.
Selv stjerner som Zlatan kan kikser for groft.

Der er ikke nogen tvivl om, at Zlatan Ibrahimovic er Paris Saint Germains største stjerne.

Det satte den svenske angriber endnu engang en tyk streg under, da han med to scoringer sørgede for at sende Kian Hansen og Nantes hjem med et nederlag på 2-1 i lørdagens Ligue 1-opgør. Dermed er hovedstads-klubben lige i hælene på Marseille, som fører ligaen med et point ned til PSG.

Først formåede Zlatan ved det udlignende mål at sparke, score, kaste sig på knæ og juble. I én bevægelse!

Zlatan Ibrahimovic leverede både en fabelagtig indsats og en ditto jubelscene, da han og PSG sejrede med 2-1 over Nantes. (Foto: ZUMA Press) Fransk fodbold TV: Zlatan overgår sig selv: Jubler før han scorer

Og siden hen torpederede han et frispark ind bag en sagesløs Nantes-keeper - svenskerens sjette frisparksmål siden sin ankomst til PSG.

Zlatan Ibrahimovic blev som så mange gange før den store Paris-helt med to scoringer mod Nantes (Foto: AP) Fransk fodbold TV: Wauv! Ny kongekasse af Zlatan

Hovedpersonen selv var også en tilfreds mand efter opgøret, efter en hæl-skade har drillet angriberen de sidste par måneder.

- Jeg følte mig godt tilpas i kampen. Jeg er stadig ikke 100 procent i form, men det bliver bedre og bedre. Jeg prøver altid at hjælpe holdet, og det gjorde jeg med to mål denne gang, sagde Zlatan til Paris Saint Germains hjemmeside ifølge Goal.

På trods af svenskerens store succes, kan superstjerner som Zlatan også kikse fra tid til anden.

Få minutter inde i kampen fik Ibrahimovic serveret en høj bold i feltet af Lavezzi. Den 33-årige svenske landsholdsspiller prøvede på vanlig akrobatisk vis at sende en afslutning afsted med ydersiden - men forsøget kiksede totalt.

Se episoden her:

0 kommentarer
Vis kommentarer