TV: Mon ikke Wass skraldgriner over dette komiske koks?

Daniel Wass' klub Evian vandt weekendens udebane-opgør mod bundholdet Metz på en kæmpe fejl af hjemmeholdet målmand Johann Carrasso

Daniel Wass har haft en forrygende sæson for Evian, men der kom lidt grus i maskinen i sidste Ligue 1-runde, da danskeren blev udvist mod Lens for en stempling.

Straffen for Wass' stempling i kampens sidste sekunder blev tre dages karantæne, hvor den ene af kampene dog blev gjort betinget. Det vil sige, at Wass slap med to kampe på sidelinjen.

Fransk fodbold TV: Wass blev klippet midt over - og vist ud

Derfor var Wass naturligvis ikke med i weekendens opgør ude mod bundproppen Metz, men så i stedet kampen fra tribunen, hvor han afsonede den første spilledage af to.

Derfra kunne Wass dog glæde sig over, at Evian tog en vigtig sejr i bundstriden - og Metz' målmand Johann Carrasso var i den grad medvirkende til, at hans klub måtte gå tomhændet fra banen.

Efter en halv times spil sendte Evians højrekant Koné et relativt ufarligt indlæg ind i feltet, som keeper Carrasso gik ud for at snuppe.

Det så da også ud til, at den 26-årige keeper havde styr på situationen, selvom Evians angriber Duhamel forstyrrede ham i sidste øjeblik. Men det havde Carrasso slet ikke.

I stedet for at gribe bolden, smuttede den mellem hans hænder, ramte ham i fjæset og sejlede efterfølgende i et tomt Metz-mål. Noget af et komisk selvmål fra keeperen - og mon ikke Daniel Wass klukkede af grin på sidelinjen over det koks.

Metz nåede dog at udligne inden pausen, men Gilles Sunu sørgede med et kvarter igen for, at Evian tog alle tre point med hjem - og dermed blev Carrasso brøler afgørende i bundkampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer