TV: Se Zlatan trylle i nyt rekord-show

Den store svensker satte personlig rekord, da PSG knuste stakkels Lyon i ny målfest

Zlatan Ibrahimovic viste klassen mod Lyon. (Foto: Polfoto)
Zlatan Ibrahimovic viste klassen mod Lyon. (Foto: Polfoto)

Der er en ting, der gælder i både svensk og fransk fodbold.

Kong Zlatan regerer!

Og den svenske fodboldkonge sidder ikke lettere på tronen i Ligue 1 efter, at han søndag lagde nye alen til sit i forvejen enorme renommé med to scoringer og en generelt imponerende indsats, da Paris Saint Germain knuste Lyon med hele 5-1.

Karim Benzema har grund til at klø sig hovedet efter affæren med Valbuena, som han her ses sammen med under en tidligere landsholdssamling (Foto: AP) Landsholdsfodbold Benzema: Folk prøver at ødelægge mig

Først headede han pariserne i front på Thiago Silvas forarbejde og siden viste han klassen med kælen teknik, da han med en elegant dribling trak ind i feltet, hvor han blev nedlagt af en desperat Lyon-forsvarer.

Straffesparket scorede Zlatan Ibrahimovic selv på til stillingen 4-1 og med de to mål kunne svenskeren notere sig en lille personlig rekord til scrapbogen.

Det var nemlig niende hjemmekamp i træk, hvor han kom på tavlen, og trods en lang og glorværdig karriere fuld af mål, så var det første gang, svenskeren leverer sådan en stime.

Ikke så tosset efter en uge, hvor han også satte fransk rekord med sin femte kåring til månedens spiller i Ligue 1.

Se Zlatan trylle og sikre sig straffespark:

I mellem 'Ibra's scoringer nettede Sergie Aurier, mens et fælt Kevin Trapp-drop lukkede Lyon ind i kampen og gav nyt liv til målmands-debatten i den franske hovedstad.

Edinson Cavani leverede en lækkerbidsken af en scoring til 3-1 og til allersidst lukkede og slukkede indskiftede Lucas Moura til slutresultatet. Du kan se ALLE målene i toppen af artiklen

Så der er ikke noget at sige til, at den svenske veteran var godt tilfreds efter slutfløjtet.

- I øjeblikket føles det godt. Holdet spiller godt, vi er i gang med en rigtig god ligasæson. Vi skal fortsætte sådan her og arbejde videre. Så kommer resultaterne, siger han ifølge Aftonbladet.

Zlatan Ibrahimovic er i en klasse for sig selv. (Foto: AP) Fransk fodbold Suveræne Zlatan sætter scorings-rekord

Zlatan Ibrahimovic er også optimist i forhold til sommerens EM, hvor Sverige er havnet i gruppe med Belgien, Italien og Irland.

- Det bliver nogle gode kampe og et godt EM. Gruppen er ikke let, men det bliver i hvert fald gode kampe, forudser han.

Derfor vil de have ny målmand i Paris:

1 kommentar
Vis kommentarer