TV: Svinsk Monaco-spiller med Agger-kopi

Monacos Abdennour modtog rødt kort for en voldsom tackling på Romain Genevois fra Nice i fredagens opgør - en tackling, der mindede meget om den, Daniel Agger lavede på Kasper Risgård tidligere denne sæson

Før weekendens runde havde AS Monacos Aymen Abdennour og Brøndbys Daniel Agger nok ikke meget til fælles - men det har de nu.

Begge spillere har nemlig lavet en nærmest identisk tackling på en modstander - et strakt ben direkte på modspillerens knæ. Forskellen er dog, at Monacos Abdennour blev straffet prompte, mens Agger slap for straf.

I fredages eneste Ligue 1-kamp mellem Nice og Monaco kom Aymen Abdennour alt for sent ind i en tackling på Romain Genevois i første halvlegs overtid, og det resulterede i at Nice-spilleren faldt skrigende ned til jorden.

TV: Agger 'langer' ud efter holdkammerat

Dommeren var i en god position ved den voldsomme tackling og udviste Abdennour uden tøven.

Monaco-spillerens tackling mindede meget om den, Daniel Agger lavede på AaB's Kasper Risgård tidligere i efteråret. Brøndbys anfører slap dog noget besynderligt uden nogen straf - men kampens dommer, Anders Poulsen, indrømmede dog efter kampen, at han havde lavet en fejl.

- Det skulle have været et rødt kort til ham, fordi han rammer Kasper Risgård i knæhøjde med strakt ben. Han rammer ham højt og hårdt, og så der er det lige meget, om han forsøger at spille bolden, udtalte manden med fløjten efter opgøret til BT.

- Min placering var rigtig i forhold til afstand og spillets bevægelse. Så det ærgrer mig da, at jeg ikke fangede, hvor grov tacklingen var.

Du kan gense Aggers vilde tackling på Risgård herunder og vurdere, om de to tacklinger minder om hinanden.

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.