TV: Wass fremtvang PSG-selvmål

Mægtige Paris Saint-Germain vaklede mod jævne Evian i en kamp, hvor Daniel Wass drev PSG's Gregory Van Der Wiel til at lave selvmål. PSG vandt dog 4-2

På papiret skulle danskerklubben Evian være chanceløs mod mægtige Paris Saint-Germain, men søndag viste underhundene fra nedrykningspladserne sig trodsige over for de forsvarende mestre.

To gange rystede Evian spillere og tilskuere på det kæmpe Parc des Princes-stadion ved først at bringe sig foran og siden udligne til 2-2 i kampen, der dog sluttede 4-2 til PSG. Daniel Wass spillede hele kampen og fremtvang PSG's selvmål til 2-2.

Franske sportsmedier kunne efter et kvarters spil begynde at rode dybt i kassen med sensationsoverskrifter, da Evian bragte sig foran ved Cédric Barbosa.

Fransk fodbold Uhørt succes: Wass vinder kåring - for niende gang i træk!

Paris Saint-Germain har på det seneste været genstand for mediernes forstærkede interesse på grund af træner Laurent Blancs angivelige problemer med at tøjle superstjernerne i den stenrige klub.

Desuden meldes über-stjernen Zlata Ibrahimovic uskarp og uden gnist, så pointtab til Evian, der ligger på nedrykningsplads, kunne med rette rapporteres med dommedags-retorik.

Brasilianeren David Luiz næsten kvalte den ulmende brand, da han udlignede for Paris Saint-Germain efter en halv times spil på hovedstød. Forinden havde Evian-keeper Benjamin Leroy leveret en stribe perleredninger, men Luiz' forsøg kunne han ikke holde.

Fransk fodbold TV: Kjær og Wass viste respekt for terrorofre

Bare otte minutter senere kom Evian bagud, da Marco Verrati scorede sit første ligamål for PSG. Det sikrede PSG en pauseføring, og boldmillionærerne kunne se tilbage på en ikke videre velspillet halvleg, hvor holdet i iver efter at behage hjemmepublikummet smed alt frem og derfor også lukkede unødigt op bagude.

Alt i alt lignede de franske mestre ikke et hold, der kan opfylde ejerkredsens ambition om at bringe klubben op i selskab med de helt store i Europa.

Knapt 20 minutter inde i anden halvleg gik det galt igen for PSG, da Gregory van der Wiel scorede et ejendommeligt selvmål. Daniel Wass sendte på et frispark en bold ind i feltet, hvor Van der Wiel bukkede sig fremover og med panden stødte bolden ind bag sin målmand.

2-2 stod det, og hjemmepublikummet begyndte en pibekoncert i utilfredshed med stjernernes uformåen.

Intl. fodbold Dette mål slår Wass' som årets bedste

Det drev PSG til at forstærke offensiven, og det gav resultat, da Javier Pastore scorede til 3-2 på oplæg fra Lucas Moura et kvarter før tid. I slutminutterne scorede Cavani til 4-2 og kunne juble over sin triumf i den første kamp efter en intern karantæne, han blev idømt for ikke at møde op til en træningslejr.

0 kommentarer
Vis kommentarer