Ugens grin! Angriber fældet af ... vandpyt

Montpelliers angriber Bryan Dabo var hovedperson i en meget komisk situation i Ligue 1 søndag eftermiddag

Tilskuerne på Montpelliers hjemmebane tog sig i første omgang til hovedet, da det stod klart, at holdets angriber Bryan Dabo efter en times spil lige havde misset en stor chance for at fordoble 1-0-føringen mod Caen søndag eftermiddag.

Men der gik heller ikke mange sekunder, før mange af dem også udbrød en latter efterfølgende, for chancen blev nemlig forspildt på den mest komiske måde.

Op til kampen mellem de to Ligue 1-hold faldt der nemlig kraftig regn, og det var banen i den grad præget af i hele opgøret.

Derfor var den næsten forventet, at der ville opstå en pudsig episode i løbet af kampen - og hvilken én.

Montpellier bragte sig allerede foran med 1-0 ved Vitorino Hilton efter fire minutters spil, og da de 60 minutter var rundet, fik Bryan Dabo serveret en fin bold i feltet, som han gjorde sig klar til at spark til.

Men det gik slet ikke, som den unge franskmand havde planlagt, for Dabo blev i den grad snydt af en kæmpe vandpyt i feltet, der stoppede boldens fremdrift.

Det resulterede i, at angriberen mistimede sit skud, skvattede og faldt pladask ned i vandpytten - og så løb den store chance ud i sandet. Eller nok nærmere vandet...

Montpellier endte med at vinde kampen med 1-0, så Dabos brøler fik trods alt ingen konsekvenser - udover at få den uheldige Montpellier-spiller til at se temmelig dum ud.

Se den løjerlige situation øverst i artiklen.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere