Ups! Stjerne fanget på natklub efter fiasko

Adrien Rabiot er faldet i unåde i Paris Saint-Germain - og hans seneste udskejelser får bestemt ikke rosende ord med på vejen

Adrien Rabiot har ikke gjort sin tilværelse i Paris Saint-Germain lettere efter sit seneste stunt. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix
Adrien Rabiot har ikke gjort sin tilværelse i Paris Saint-Germain lettere efter sit seneste stunt. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix

Unge mennesker går i byen og fester. Adrien Rabiot er ung.

Der er blot et problem. For 23-årige Rabiot er spiller i Paris Saint-Germain og dermed et forbillede. Derfor er byture ikke lige det, PSG-ledelsen synes bedst om. Især ikke når der ryger en video på de sociale medier. Og slet ikke når det sker efter det forsmædelige nederlag til Manchester United i Champions League.

Men det skete. Midtbanespilleren tog i byen efter CL-exiten og blev filmet.

Ikke just noget, PSG's sportsdirektør, Antero Henrique, finder specielt fantastisk.

- Jeg synes, at hans attitude og mangel på professionalisme overfor klubben, holdkammeraterne og fansene, er uacceptabel, siger Antero Henrique til den franske radio RMC Sport.

Og så kommer han i øvrigt med en bemærkning, der freder spilleren, men heller ikke meget mere:

- Jeg vil gerne understrege, at han indtil 30. juni forbliver en del af truppen.

Rabiot har kontraktudløb til sommer, og han har nægtet at forlænge med den franske mesterklub. Derfor har han siden december været helt ude i kulden og end ikke været på udskiftningsbænken i en eneste kamp.

Den franske landsholdsspiller er blevet sat i forbindelse med flere topklubber i Premier League og såmænd også Barcelona.

Det tyder altså på, at der også efter sommerferien er topfodbold på Rabiots program. Men indtil da må han nok indstille sig på mest at være tilskuer.

Livstidskarantæne for at skære modstandere

Drama efter mirakel: Taxachauffør stikker United-fan ned

Solskjær hyldes efter mirakel: - Han bliver, ingen tvivl