Uro i Paris: PSG-kamp kan ikke spilles

Topkampen på lørdag mellem Paris Saint-Germain og Montpellier bliver ikke til noget. Den er udskudt

Paris Saint-Germain har været suveræne i dette års Ligue 1, hvor de har 14 sejre og 1 uafgjort i 15 kampe. Foto: AP Images
Paris Saint-Germain har været suveræne i dette års Ligue 1, hvor de har 14 sejre og 1 uafgjort i 15 kampe. Foto: AP Images

Paris Saint-Germain har udskudt sin hjemmekamp mod Montpellier på lørdag. Det sker efter anmodning fra det franske politi, oplyser PSG tirsdag.

Fodboldkampen var planlagt til at blive spillet lørdag klokken 16 på Parc des Princes i Paris. Men det kommer ikke til at ske.

PSG fortæller ikke om årsagen til udskydelsen, men det er nærliggende, at det hænger sammen med den uro, der har hersket i hovedstaden i de seneste uger.

Paris har været ramt af protester i tre weekender i træk, hvor demonstranter i gule veste har udtrykt deres harme over udsigten til stigende benzinpriser.

Det har ført til voldelige sammenstød. I lørdags blev 412 personer anholdt efter de værste uroligheder i det centrale Paris i årtier.

Den franske regering meddelte tirsdag, at de planlagte øgede afgifter på benzin er suspenderede i seks måneder. Det er endnu uvist, om det vil skabe mere ro.

PSG er nummer et i ligaen med 43 point efter 15 kampe. Onsdag skal PSG på udebane møde Strasbourg i en ligakamp, der afvikles som planlagt.

PSG har et forspring på 14 point ned til Montpellier på andenpladsen.

Også lørdagens kamp mellem Toulouse og Lyon er udsat på myndighedernes opfordring.

Se også: Skyder med skarpt mod Zorniger: Det er decideret pinligt!

Ada Hegerberg blev første kvindelige Ballon d'Or-vinder. Foto: AP Intl. fodbold - 3. dec. 2018 - kl. 22:08 Skandale ved Ballon d'Or: Kan du twerke?

Se også: England og Holland brager sammen i Nations League

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere