Verdens dyreste misser drømmekampe

Der bliver næppe mangel på stjernedrys, når PSG møder FC Barcelona i Champions League, men ikke desto mindre må førstnævnte undvære verdens dyreste forsvarsspiller

Verdens dyrest handlede spiller, David Luiz, går glip af CL-opgør mod FC Barcelona. (Foto: AP)
Verdens dyrest handlede spiller, David Luiz, går glip af CL-opgør mod FC Barcelona. (Foto: AP)
David Luiz blev hentet til Paris SG for svimlende 500 millioner kroner. Det skulle styrke klubbens forsvar på banen og deres navn uden for. Nu står den franske hovedstadsklub i Champions Leagues kvartfinaler og skal møde FC Barcelona, men de to kampe bliver uden den krølhårede brasilianer.

Se også: TV: Gik lusket Luiz over skumstregen?
 

Luiz blev udskiftet efter 34 minutter i weekendens Ligue 1-klub mod Marseille, og tirsdagens scanning af brasilianeren viste sig ikke just at være gode nyheder.
PSGs læger måtte nemlig konstatere, at en skade i låret vil holde den tidligere Chelsea-forsvarer ude i omkring en måned, hvilket også resulterer i, at han går glip af Champions League-kvartfinalerne mod det catalanske storhold.

Se også: Hård skæbne: Storhold har kun 13 spillere klar

Træner Laurent Blanc har dermed nok at se til, når PSG i de kommende uger står over for en Coupe de la Ligue-finale i weekenden, Coupe de France-semifinaler og selvfølgelig både Ligue 1 og Champions League. Også Thiago Motta måtte nemlig udgå af kampen mod Marseille. Han er nu meldt ude i 10 dage, mens der fortsat er usikkerhed om Serge Aurier, Edinson Cavani, Lucas og Zlatan Ibrahimovic.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere