Vild hyldest! PSG udødeliggør Zlatan

Paris Saint Germain-ejeren, Nasser Al Khelaifi, afslører, at han vil opkalde en tribune på Parc des Princes efter Zlatan Ibrahimovic

'Ibrahimovic! Ibrahimovic! Ibrahimovic!

Paris Saint Germain-fansene skrålede Zlatan Ibrahimovic' navn ned mod grønsværen på Parc des Princes lørdag aften, da den svenske superstjerne tog afsked med den franske hovedstadsklub efter fire succesfulde år.

Den 34-årige angriber fik da også noget nær en perfekt afslutning på sin karriere i Ligue 1.

Efter 10 minutter i opgøret mod Nantes stoppede kampens dommer spillet, så publikum kunne hylde deres stjerne med stående applaus. Og da Zlatan efter 89 minutter scorede sit andet mål i kampen og nummer 38 i hele sæsonen (rekord i PSG red.) i den bedste franske række, kogte stadion over.

Tilskuere, spillere, ledere - ja alle - hyldede den svenske konge, der bevæget forlod banen for sidste gang på PSG's hjemmebane. Oven i hatten kom hans to sønner ind på grønsværen iført farmands trøje, hvor der var skrevet henholdsvis 'King' og Legend' over det berømte ti-tal, så de kunne følge ham ud af banen.

TV: Se den emotionelle hyldning i videoen øverst i artiklen

(Foto: AP)
(Foto: AP)
 

Men PSG's vilde hyldest af deres nu tidligere angriber stopper ikke der.

Klubbens sten-rige ejer Nasser Al Khelaifi afslørede over for svensk SVT, at han har besluttet sig for at navngive en tribune efter den svenske landsholdsspiller.

- Vi forsøgte at gøre alt for ham i klubben, fordi han fortjener det. Jeg glemte at sige en ting i min takketale til ham: Jeg kommer til at opkalde en tribune efter ham, sagde PSG-ejeren.

Hovedpersonen selv var da også en rørt mand efter den vanvittige hyldest.

- Det her er top tre over, hvad jeg har oplevet i mit liv, og jeg kommer aldrig til at glemme det. Jeg kom her som en konge, og jeg forlader stedet som en legende, kom det tørt fra Zlatan.

Hvor skal Zlatan spille nu? Her er et par bud

32 kommentarer
Vis kommentarer