Wass: Det her er min drømmeliga

Den danske fodboldspiller håber på et sommerskifte til Bundesligaen, efter at Evian har givet ham løbepas.

Daniel Wass har først kontraktudløb med franske Evian i sommeren 2016, men mandag meldte træner Pascal Dupraz ud, at danskeren forlader klubben til sommer.

Den tidligere Brøndbyspiller har en drømmeliga i kikkerten. Målet er et skifte til Bundesligaen.

- Hvis jeg skal nævne en drømmeliga, så må det nok være i Tyskland. Det er en liga, der for mig er i særklasse lige i øjeblikket og vil også passe rigtig godt til mig, siger Daniel Wass til TV2 Sporten.

Daniel Wass har sendt tre frispark i nettet i denne sæson. (Foto: AP) Fransk fodbold Evian-træner: Daniel Wass smutter til sommer

Wass har scoret seks ligamål i sæsonen for Evian, hvilket gør ham til klubbens topscorer. Han har længe ytret et ønske om et skifte væk fra Evian.

- Jeg havde allerede fået det fortalt, så det kommer ikke som nogen overraskelse, men det er dejligt, at klubben nu melder noget ud.

Daniel Wass bliver i Evian (Foto: AP) Fransk fodbold Evian lukker i: Måske til januar, Wass

- Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget nyt, og det har jeg heller ikke lagt skjul på. Nu håber jeg så, at der sker noget til sommer, siger Wass.

Trods den fine succes i fransk fodbold, er Wass ikke en fast del af det danske landshold. Så sent som i weekenden viste Wass igen sin klasse med et flot mål på frispark i Evians 2-0-sejr over Guingamp.
 

Wass viste sig fra sin bedste side i søndags, da han hamrede et frispark fra 30 meter i mål for sin klub Evian. Se drømmekassen her:

Daniel Wass er også kølig fra straffesparkspletten. Se hans mål fra oktober måned her:

0 kommentarer
Vis kommentarer