Zlatan bekræfter farvel til storklub

Sveriges landsholdsangriber Zlatan Ibrahimovic skal på klubjagt. Han stopper i PSG efter sæsonen

Zlatan har officielt sagt farvel til storklub. Hør mere her

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic stopper i den franske storklub Paris Saint-Germain efter denne sæson.

Det bekræfter svenskeren på Twitter.

- Det bliver min sidste kamp på Parc des Princes i morgen. Jeg kom her som en konge, og jeg forlader det som en legende, skriver Zlatan Ibrahimovic.

Se flere af Zlatans vilde citater her:
Der kommer mange ornde og skøre ord ud af Zlatans mundtøj. Og det er til stor underholdning for mange. (AP/Claudio Bresciani) Sport De zlataniske vers: 26 vilde Zlatan-citater

Den bombastiske måde at meddele farvellet på kommer ikke bag på Patrik Sjögren fra Sportbladet, som Ekstra Bladet har talt med i kølvandet på Zlatans offentliggørelse af sin beslutning.

- Det er en typisk Zlatan-måde at gøre sådan noget på. Han klan lide at sætte sig selv i scene. Han kan lide at skrive sin egen historie. Det viser denne afskedshilsen tydeligt, siger Sjögren.

- Nogle vil mene, at det er arrogant, men personligt synes jeg, at det er herligt. Fodbolden behøver spillere, der kan være artister. Personer, der kan underholde, fortæller journalisten.

Ibrahimovic har kontraktudløb efter sæsonen, og der har længe foregået spekulationer, om han ville fortsætte karrieren i den franske hovedstad.

Flere internationale medier har de seneste dage kædet ham sammen med et skifte til USA, men det er endnu usikkert, hvor han fortsætter karrieren.

I Sverige håber man dog på, at nationalikonet fortsætter på europæisk grund. Det fortæller Patrik Sjögren.

- Drømmen her i Sverige er, at han skal til Premier League. Det er interessemæssigt den største liga sammen med Allsvenskan. Det kunne være Manchester United, men folk har også indset, at det realistiske valg er USA, siger Sjögren.

- Mit gæt vil i så fald være, at det vil få flere i Sverige til at ændre arbejdstider, og det første halve år vil der nok komme mange trætte svenskere på arbejde, fordi de skal følge ham, lyder det.

Zlatan Ibrahimovic fortsætter med at skrive fodboldhistorie. (Foto: AP) Fransk fodbold Så skriver Zlatan historie igen

Lørdagens hjemmekamp mod Nantes er parisernes sidste kamp i den franske Ligue 1 denne sæson. PSG har for længst sikret sig det franske mesterskab, og Ibrahimovic har scoret 36 mål, hvilket gør ham til ligaens suveræne topscorer.

34-årige Ibrahimovic kan dog nå at få yderligere en kamp som PSG-angriber. 21. maj skal klubben spille pokalfinale mod Marseille.

Zlatan har tidligere spillet for Tidligere har han spillet for Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og AC Milan. På trods af de store klubnavne er det aldrig lykkedes for svenskeren at vinde Champions League.

Til sommer skal han spille EM for Sverige. I playoffkampene mod Danmark var Ibrahimovic med tre mål i to kampe den afgørende faktor for, at Sverige snuppede EM-billetten.

Zlatan nyder her to dages-turen til Las Vegas med et poolparty efter, at Paris Saint-German vandt klubmesterskabet i Frankrig. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Zlatan var til poolparty med letpåklædte damer i Las Vegas

TV: Se Zlatan Ibrahimovic' mål nummer 36 i denne sæson for PSG - som altså kan vise sig at blive det sidste:

40 kommentarer
Vis kommentarer