'Zlatan er som Schumacher, Messi, Ali og Tyson'

Zlatan Ibrahimovic' agent mener, at svenskeren er en blanding af de helt store

Zlatan Ibrahimovic er en blanding af de helt store, mener hans agent (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic er en blanding af de helt store, mener hans agent (Foto: AP)

Zlatan Ibrahimovic er kommet i historisk blæsevejr i Paris Saint-Germain efter sin kritik af de franske dommere, og det franske land generelt i søndags.

Politikere vil have svenskeren ud af landet, og dommere og tidligere spillere har svinet Zlatan til. Diverse eksperter er begyndt at spekulere i, om angriberen er på vej væk fra PSG.

Fransk fodbold - 18. mar. 2015 - kl. 19:19 Tolker på Zlatan-raseri: Han vil væk fra PSG

Nu svarer agenten Mino Raiola igen.

- Teoretisk set kan han godt skifte til sommer, men så må PSG arbejdet aktivt for et skifte, hvilket får mig til at tro, at det absolut ikke kommer til at ske. Han er stadig den vigtigste spiller i PSG, siger Raiola til L'Equipe.

Raiola står bag Zlatan i den verserende skandale-sag. Allerede tilbage i 2012 forklarede han den daværende sportschef i PSG, at Zlatan ville blive en bombe i den franske liga.

Se også: Så kom dommen: Zlatan får mild straf

- Jeg sagde til ham, at Zlatan ville ændre mentaliteten i en klub som PSG. Da han kom, der gjorde Zlatan det samme, som Michael Schumacher gkorde i Ferrari. De arbejder fpr sig selv samtidig med, at de arbejder for andre. Ok, Zlatan er ikke politiksk korrekt. Han siger sandheden. Men ved i hvert fald, hvad han synes, siger Raiola.

- Zlatan er unik. Der findes bare en spiller i verden, som er 196 centimeter høj, som har Messis teknik, Muhammad Alis personlighed og Mike Tysons styrke, siger Raiola.

Se Zlatan ignorere dommer totalt her:

Det taler for, at Zlatan bliver i PSG, at klubben netop har forlænget Zlatans bedste ven, den brasilianske back Maxwell. De to har spillet sammen i både Ajax, Inter, Barcelona og nu Paris SG.

Seneste rygter om tilgang til PSG går i øvrigt på, at man til sommer vil forsøge at hente Wolfsburgs belgiske offensivspiller Kevin de Bruyne. Det er den lokale Le Parisien, der skriver den historie.

Zlatan Ibrahimovic bliver nu også kritiseret i Sverige (Foto: AP) Fransk fodbold - 17. mar. 2015 - kl. 17:25 Svensk Zlatan-kritik: Han er ude af balance

Zlatan Ibrahimovic bliver nu også kritiseret i Sverige (Foto: AP) Fransk fodbold - 17. mar. 2015 - kl. 17:25 Svensk Zlatan-kritik: Han er ude af balance Zlatan Ibrahimovic skal ud af landet, mener ekstrem politiker, og svenskeren møder modstand fra flere sider efter søndagens episode (Foto: AP) Fransk fodbold - 16. mar. 2015 - kl. 13:22 Storm i Frankrig: Alle hader Zlatan

16 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere