Zlatan på flugt fra kanonslag-kastende fan

Zlatan Ibrahimovic fik en ubehagelig og uventet velkomst, da han for få dage siden var på besøg i barndomsblokken i Malmö. Her blev der kastet fyrværkeri efter svenskeren

Zlatan Ibrahimovic fik ikke den velkomst. han havde håbet på, da han for få dage siden besøgte sin gamle barndomsblok Rosengård i Malmö. Han blev hilst velkommen af et vildfaren kanonslag. (Foto: AP/Jon Super)
Zlatan Ibrahimovic fik ikke den velkomst. han havde håbet på, da han for få dage siden besøgte sin gamle barndomsblok Rosengård i Malmö. Han blev hilst velkommen af et vildfaren kanonslag. (Foto: AP/Jon Super)

I midten af ugen besøgte Zlatan Ibrahimovic sin gamle barndomsblok Rosengård i Malmö.

Planen med det besøg var, at den store svensker skulle skyde en reklamefilm på åben gade. Men den plan blev godt og grundigt forpurret af en ikke alt for smart 'fan', som på mærkværdigvis besluttede sig for at kyle en slags kanonslag efter sit idol. Det skriver Aftonbladet.

Zlatan følte sig angiveligt omgående tvunget til at forlade stedet efter episoden. Men inden han hoppede ind i sin bil og kørte væk fra blokken, nåede han at vrisse af fyrværkerimanden og spørge ham: 'Hvad har du gang i, hvad har du gang i?!', siger et øjenvidne til Sydsvenskan.    

Du kan se og høre kanonslag-episoden HER.

ZLatan Ibrahimovic mener, at han og holdkammeraterne selv var skyld i, at det blev til et samlet nederlag til Manchester City i Champions League-kvartfinalen. (Foto: AP/Martin Rickett) Champions League Slagen Zlatan: Vi gav begge kampe væk

Synderen bag det usmarte kanonslag-kast står duknakket frem og undskylder sin handling. Han giver samtidig en forklaring på, hvorfor han gjorde det.

- Det var ikke så smart gjort af mig. Men jeg havde ingen bagtanke med det. Det var ment som en velkomst til Zlatan. Jeg har altid elsket ham. Det er en ære at have en spiller fra Rosengård, der repræsenterer os ude i verden, sagde den unavngivne syndebuk til Sydsvenskan

Han mener samtidig, at episoden er blevet kørt unødvendigt op.

- Det var ikke et rigtigt kanonslag. Det var bare sådan et med lidt røg i. Jeg havde ikke til hensigt at skade nogen. Det var ikke så slemt. Jeg så også, at Zlatan grinede. Men det var ikke særligt gennemtænkt af mig, siger manden.

Zlatan Ibrahimovic fik sig en overraskelse i hjembyen (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic fik sig en overraskelse i hjembyen (Foto: AP)
 

Zlatan Ibrahimovic er kun næstbedst lønnede i Paris Saint-Germain. Angel Di Maria tjener 7,5 mio. kr. mere end ham. Zlatan menes at få 172,5 mio. kr. (Foto: AP) Intl. fodbold Ny liste: Han får mere i løn end Zlatan i Paris

På sin egen nyhedsapp Zlatan Unplugged fortalte PSG-stjernen ganske kort, hvad han lavede i Malmö og kommenterede hændelsen med en klassisk Zlatan-jokende bemærkning.

- Jeg flygtede fra fyrværkeri.

Den store svensker skal efter alt at dømme snart tilbage til Paris og pakke taskerne. For hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløber til sommer.

Her sender Zlatan liga-guldet til Paris med hattrick:

4 kommentarer
Vis kommentarer