Zlatan sælger hus til NHL-stjerne

Zlatan Ibrahimovic har tabt et stort beløb på salget af huset i Malmö, som han har haft siden 2007

Zlatan Ibrahimovic har tabt stort millionbeløb på salg af huset i Malmö (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic har tabt stort millionbeløb på salg af huset i Malmö (Foto: AP)

Zlatan Ibrahimovic har gennem flere år forsøgt at sælge sin villa i Malmö, og nu står det klart, at det er ishockey-stjernen Carl Söderberg, der køber Zlatan fri af huset.

Ifølge den svenske avis Sydsvenskan så blev kontrakten skrevet under den 29. maj, og hockey-spilleren betaler 23,8 millioner kroner for huset.

Zlatan købte selv huset for samme pris tilbage i 2007, men menes at have lavet renoveringer for yderligere 23,8 millioner kroner, så huset har altså en værdi af 47,6 millioner kroner, men det viste sig altså helt umuligt at få for det.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere haft stor succes i Milan-trøjen - nu vil Silvio Berlusconi hente ham hjem igen (Foto: AP) Italiensk fodbold Berlusconis vilde plan: Giv mig Zlatan og Ancelotti

Zlatan ejendomsmægler, Jan Lundqvist, har tidligere fortalt til Kvällsposten, at super-villaen ville blive solgt for mere, end Zlatan i sin tid betalte, men det lykkedes altså heller ikke, og fodboldspilleren må indkassere et kæmpe tab.

Blandt de dyre ting i Zlatans renovering af huset skulle være en samlet sænkning af haven, så der kom lidt mere privatliv.

Køberen af Zlatans hus er 29-årige Carl Söderberg, der er center i NHL-klubben Boston Bruins.

39 mål blev der scoret i kampen i DBU Pokalen mellem Sundsøre FK og Nykøbing Mors (Foto: John Meier) Superligaen 39 mål: Vild pokalkamp i Danmark

Söderberg spillede for Malmö Redhawks fra 2003 til 2011, og nåede et par år i Linköpings HC, inden han tog videre til Boston i 2012, hvor han tjener 5,5 millioner kroner om året.

Söderberg har droppet det svenske landshold efter en konflikt i forbindelse med det svenske hockeyforbund.

Her stempler Zlatan en dansker:

3 kommentarer
Vis kommentarer